Ministeri Anttila tarttui aseeseen!

Sirkka-Liisa AnttilaMaa- ja metsätalousministeri Sirkka-Liisa Anttila suoritti tänä syksynä ampumakokeen ja pääsi ensimmäistä kertaa hirvimetsälle aseen kanssa.

Hymy oli tietenkin mukana jahdissa!

Hirvenmetsästys on maa- ja metsätalousministerille sinänsä tuttua touhua. Hän on ollut monet kerrat metsällä, tosin vain ajomiehenä. Nyt hän pääsi kunnolla jahtamaan. Mukanaan hänellä oli ministeriön hirvikivääri, johon hänellä on sivulupa.

-Hankin kyllä itsellenikin aseen, jos löydän vain naisellisen ja kevyen.

Miten ministerin hirvijahti meni. Katso kuvat ja lue juttu joulukuun lehdestämme.

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

Huvimetsästys on julmaa harrastusta. Eläinten ammuskeluun liittyvät asiat on siirrettävä ympäristöministeriön toimialaan, sillä kyse on monimuotoisuuden säilyttämisestä, luonnon monimuotoisesta käytöstä ja suojelusta. Pikkuista vähemmistöä edustavien metsästäjäjärjestöjen dominoima maatalousministeriö on asiantuntematon ja asenteellinen ympäristöasoissa. Päätöksentekoon on tuotava asiantuntemus ja kansalaisten enemmistö intressi.

Hyvä Sirkka-Liisa , jokaisen kunnon toveri-Porvarin tulee nyt opetella ampumaan liikkuvaan maaliin .

Ei sitä koskaan tiedä milloin kansa siirtyy napinasta kapinaan ?

Rkp voisi vielä sopia ruotsin satilaallisesta tuesta vaikka siihen ”yhteiseen” 600-vuotiseen historiamme vedoten että tulisi ne esi-isiemme hurreille maksamat verotkin sitten edes jotenkin hyvitettyä ?

Oma kommentti