Minkä julkkiksen sinä ampuisit kuuhun – kerro ja voita palkintoja!

Kuka on se julkkis, joka saa sappesi kiehahtamaan? Kuka on hän, joka saa paloautonkin näyttämään poskiesi rinnalla haalealta?

Hymy etsii Suomen ärsyttävintä julkkista 2010. Ota osaa, nimeä hänet ja voita palkintoja. Voit myös perustella valintasi.

Lähetä vastauksesi nimellä ja puhelinnumerollasi varustettuna verkkosivujemme palauteosion kautta. Arvomme kaikkien osallistujien kesken mustan Hymy-repun ja kaksi Hymyn terveyskirjaa.

Kilpailu on päättynyt. Äänestyksessä palkinnon voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Lue täältä kuka on Suomen ärsyttävin julkkis 2010!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy

Kommentit

Ehdottomasti lähettäisin itseni kuuhun! Siellä on se painovoimakin niin pieni, että tuntisin oloni varmasti nuorekkaaksi. Voisin myös laulaa kuu-ukoille kivoja lauluja, koska osaan laulaa todella hyvin! Kuussa ei kyllä varmaankaan ole kenttää, en voisi textailla ihanille julkkiksille ja seiskan toimittajille :'( Kaitsu Meriläinen on HOT!! 😉 Voisin tulla rakastelemaan sinun kanssasi heti! Odotan kutsuasi 😉

Timo T A Mikkonen lähtis maata kiertävälle radalle, jos minä saisin päättää

Tää on helppoa, JOHANNA TUKIAINEN. En tota palkintoa halua, koska tuksun kuuhun lento olisi se pääpalkinto.

Katainen ja Vanhanen perässä kuuhun,ilman paluuta! Kieroja paskan puhujia molenmat.!!!!

matti nykänen ja Jos saisi kaksi,nun myös Mervi,Ottaa päähän pariskunnan toilailut lopettanut erään lehden tilaamisenkin jo.Menolippu ei paluuta pelkkää mehua tarjolla heille.

matti nykänen ja Jos saisi kaksi,nun myös Mervi,Ottaa päähän pariskunnan toilailut lopettanut erään lehden tilaamisenkin jo.Menolippu ei paluuta pelkkää mehua tarjolla heille.

THCF on valinnut Johanna Tukiaisen ammuttavaksi kuuhun.

Perustelut:
-huono suomen/englannin kielen taito
-ruma
-ylipainoinen
-ärsyttävä
-haissee pahalle

THCF on valinnut Johanna Tukiaisen ammuttavaksi kuuhun.

Perustelut:
-huono suomen/englannin kielen taito
-ruma
-ylipainoinen
-ärsyttävä
-haissee pahalle

Eiköhän tuo tuppeensahattu Matti ”mörökölli” joutais ja mukaan pelkkä
menolippu.

astrid thors…ei kunnioita perus suomen kansalaisen mielipidettä pätkääkään vaan ottaa mallia ruotsista ja muista maista..ulkomaalaiset on jo ongelma monelle maalle ja silti tämä ihminen rahtaa niitä suomeen varoittavista esimerkeistä huolimatta…jos olis mahdollisuus ampua tää pois maasta niin ampuisin hieman kauemmas entä ku…joku toinen aurinkokunta kenties,kyydissä vois olla leuka-henna häpykarvoineen ja matkan glamouria matkalle vois tarjota tuksu&tuija järvinen..eiköhän suomi olis parempi paikka elää ilman näitä

Kalinaiset leuka ja tucca sekä paksukainen. Siinä sellainen kolmikko, jota maailma ei todellakaan kaipaa. Voi olla, että saavat kuustakin lähtöpassit..

Ehdottomasti Johanna Tukiainen,mutta sitten kuukin menisi piloille,joten parempi olisi jättää kuu rauhaan ja unohtaa koko ämmä, sillä julkisuushan sitä ruokkii ja siksi se akka onkin niin paksu.

Astrid Thors+nokinaamat jota toi tantta on suomeen rahdannut.

Johanna Tukiainen, Aitolehti miehineen, BB-Niko, ja BB-Henna miehensä kera. Siinä suomen turhimmasta päästä olevat jotka sietäisi lähteä, ilman happea …

Itsestään selvä VOITTAJA on tietysti kaikkien vihaama JOHANNA TUKIAINEN ! ! ! Jonka poistuminen avaruuteen ei heilauta ketään.

Ei tuu mieleen kenet lähettäisin kuuhun mutta minä ITSE joutaisin,ei täällä maailmassa ole mitään niin arvokasta että täällä kannattaisi olla.
Siis minä itse.

Voi voi, kyllä Mia Mari näyttää hoitavan asian ihan itse, ei ole neitokainen vähään aikaan ollut tällä planeetalla. Ja kohti mustaa aukkoa kiitää hän kiihtyvällä vauhdilla…

Voittajaa ei liene vaikea arvata. Hän voitti viime vuonnakin kaikki nolot arvonimet 🙂

Mia Mari Johanna Tukiainen!

Astrid Thors. hän (pienellä) todellakin saa sappeni kiehahtamaan…

Mikey Cyrus
Anna Abreu
Nicky Hilton
Paris Hilton
Vanessa Hudgens
Hilary Duff
Lindsay Lohan
Heidi Montag
Spencer Pratt
New York
Taylor Momsen
Olsenin kaksoset
Jamie Lynn Spears
Marissa Miller
Miranda Kerr

jne jne jne

Kaikilla rahaa kun roskaa mtta vain itsestään välittävät, omasta navasta ja julkisuudesta. Jokainen huonona esikuvana kaikille, varsinkin nuorille.

Oma kommentti