Minne katosi Henna Peltonen – poliisi haeskelee!

Henna TuominenHenna Peltonen on tavoittamattomissa. Nainen nähtiin lauantaina Espoossa järjestetyssä Boxing Night -tapahtumassa, jossa sovittiin myös haastattelu sunnuntaipäivälle. Henna ei kuitenkaan saapunut sovittuun tapaamiseen ja hänen puhelimensa oli suljettu. Naista yritettiin tavoittaa myös hänen tuttujensa välityksellä, mutta kukaan ei tunnu tietävän, mihin raskaana oleva kohukaunotar on kadonnut. Asiasta uutisoi Metropoli.net-verkkolehti.

Myös Hymy-lehti on yrittänyt tavoittaa Henna tuloksetta. Hymyn tietojen mukaan myös poliisi on kaipaillut Hennaa jostain syystä. Neitokaista on etsiskelty turhaan tämän entisestä Merimaskun-kodista, jossa hän asusteli miehensä Tauski Peltosen kanssa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Eihän henulla oo rahaa, eikä sillä oo edes töitäkään- se keskityy ”toivottuun raskauteensa”. Ulosotossa laskut.

Heh! Joo sit kun löydätte, kertokaa mullekki.. voisin lähettää pari laskua..

Ilme on kuin tapiirilla, miisä noita leikataan vaik johtuuko se siitä kun ei silmien takan ole mitään?

Ohjelman perusteella selvästikin pitää itseään kauniimpana ja parempana ihmisenä kuin keskiverto suomalainen. Voi apua. Muovinen barbie, joka ei häikäise ei sitten millään. Asenne kohdalleen ja sydämeenkin jotain kaunista ja fiksua, niin alkaa olla paremmalla tolalla asiat.

Jesss, hienoa, että pysyykin poissa- eli tosiaan poissa ! Ei enään siis mitään lööppejä, kiitos !

Repeilin, kun Henna-tamma selitti Super-Marjo-ohjelmassa jostakin tytöstä: ” Valitettavasti hän ei täyttänyt ulkonäkövaatimuksiaMME” ja samalla hän väänteli turpaansa hymyn kaltaiseen virnistykseen. Niin, minne Henna-tamma on kadonnut? Löytyisiköhän jostakin tallista varsomasta?

Miksi tyhmää ja aivotonta pitää hakea?
Olisivat onnellisia, että eukko on hävinnyt!

Oma kommentti