Minne katosi Ilari Sahamies?

28-vuotias suomalainen pokerin ammattipelaaja Ilari Sahamies ei juuri itsestään ilmoittele. Veikeä kalju esiintyi High Stakes Poker -televisio-ohjelman viidennellä tuotantokaudella, josta hän tuli paremmin meille tavallisille ristiseiskan pelaajille tunnetuksi. Nyt fanit ihmettelevät, mihin Ilari on kadonnut.

Mies ei nimittäin ei ole kirjoitellut nettisivustolleen yli kahteen vuoteen! Viimeinen kotimainen blogimerkintä sijoittuu vuodelle 2008. Missä on Ilari ja miksi hän on jättänyt faninsa näin kylmästi huomioimatta…yhyy ja byäh.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilari Sahamies, pokeri

Kommentit

Thaimaassa oli ainakin vuoden vaihteessa 🙂 Hauskaa näytti olevan !

illu hiljeni siks kun bainoin muijaa joka anto sille pakit ja jäin rysänpäältä kii! voi ei 🙂

tättärää.. tötteröt täynnä ja pönttöpöhönö, elossa ja elää!

Ilari on pahoissa veloissa. Päätöntä pelaamista vedoissa, raveissa, pokerissa, netissä… You name it! No mikäs siin sit on ku massii riittää, siis velkarahaa.

No lol, ilari ei kyllä todellakaan ole ollut hiljaa häviöistään huolimatta. Kehuihan hän hiljattain is haastattelussakin hävinneensä 1,6 miltsiä krapulassa… että se siitä, karavaani kulkee ja koirat haukkuu, näin se vaan on aina ollut.

Tappioputkessa yleensä on tapana olla hiljaa. Mielenkiintoista miten tappioiden tullessa kyse on huonosta onnesta, mutta voittojen tapauksessa taidosta.

Eiköhän se ole edelleenkin miljoonia voitolla. Joten kyse täytyy olla taidosta. Aina kuitekin tulee pitkiäkin tappiojaksoja. Kassanhallinta ei ole ilarilla oikein hallinassa. Sen pitäs pelata nyt pienempää. Pokerissa on lyhyellä jaksolla tuuria, mutta useilla miljoonilla jaoilla 100%:sti taitopeli

Tappioputkessa yleensä on tapana olla hiljaa. Mielenkiintoista miten tappioiden tullessa kyse on huonosta onnesta, mutta voittojen tapauksessa taidosta.

Tuli vilkaistua miehen englanninkielistä blogia, ja täytyy sanoa että olisi ehkä ollut parempi jättää kirjoittamatta. Ei hepun tekstiä pysty oikein lukemaan.

Ainoastaan prosentti voittaa pokerifirmojen mainoksina. Promillen osa vetää miljoonia. Deep Blue pelaa Yhdysvaltojen budjetti vajeeseen?

No ei vaan Ilarille valkeni viimeinkin miten kotiutetaan rahat ilman verottajan välikäsiä. Nyt sitten pelaillaankin tämä vuosi pelkkää ”tappioputkea”

Oma kommentti