Minni,18, on huijari – varo!

Hymyyn otti yhteyttä Iskuri-seuranhakupalvelussa matkaseuraa etsinyt mies, joka varoittelee Minni-nimisestä 18-vuotiaasta huijarista.

Kikka ei ole mikään uusi. Tavan takaa suomalaismiehet kuitenkin lankeavat ansaan ja menettävät rahansa. Kuka enemmän, kuka vähemmän.

-Vastasin ilmoitukseen, kun siinä oli kivannäköinen nuori nainen ja hän etsi vähän vanhempaa miesseuraa. Ei minusta ikäero ole suuri, kun sitä on 25 vuotta, 43-vuotias seuranhakija kirjoittaa.

Minni kirjoitteli viestejä, tosin lyhyitä, kunnes pyysi lisäämään muutamalla kympillä saldoa puhelimeensa. Hän olisi tulossa kylään ja voitaisiin näin paremmin pitää muutenkin yhteyttä.

Koska Minni vaikutti luotettavalta, seuranhakija meni ja lisäsi pankkitunnuksillaan saldoa Minnin puhelimeen 25 euron verran. 

Tämän jälkeen Minnistä ei kuulunut pihahdustakaan.

-Ei hän ole numerosta vastannut, vaikka olen soittanut ja tekstannut. En nyt tiedä miten meninkin uunottamaan itseäni näin, mies kertoo.

Olikohan Minni lainkaan Minni? Sitä mies nyt mietiskelee.

Poliisi varoittelee lähettelemästä matkarahaa tai lataamasta saldoa prepaid-puhelimiin. Harvemmin on onni myötä näissä yhteyksissä.

Kuva: Unsplash (kuvituskuva)

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: huijaus, puhelin

Kommentit

Oma kommentti