Minttu Kaulanen pohti jopa eroa, kun Sampo sekoili – parisuhdeterapian jälkeen kaikki on hyvin

Minttu ja Sampo Kaulanen puhuvat elämästään Hymyn painetussa lehdessä Juhamatti Niemisen haastattelussa.

Suurimmat karikot Minttu ja Sampo kokivat suhteessaan vuonna 2018. Tuolloin Sampo oli joutunut sairaalaan otettuaan alkoholia ja lääkkeitä sekaisin, mikä sai Mintun pohtimaan eroa.

– Sampo kävi silloin pohjalla. Se oli kova paikka suhteellekin, Minttu myöntää.

Pari haki apua terapiasta, mikä sai Sampon muuttamaan käytöstään. Sampolla diagnosoitiin ADHD, hän sai lääkityksen ja käytös normalisoitui.

– Sampo kunnioittaa ja arvostaa itseään, eikä minun tarvitse katsoa huolissani vieressä. Muutos lähti Samposta itsestään, jotta hänellä olisi hyvä olla, Minttu sanoo.

Elämänmuutoksen jälkeen rakastavaiset ovat kannustaneet toisiaan terveellisiin elämäntapoihin. Mintun elämäntaparemonttia on saatu seurata myös television puolella ensin Olet mitä syöt -ohjelmassa vuonna 2018 ja vuotta myöhemmin Suurin pudottaja -ohjelmassa.

– Olemme henkisiä hörhöjä. Molemmilla meillä on oma henkinen ja fyysinen polkumme, mutta onhan se hienoa, että sitä pystyy jakamaan toisen kanssa, Minttu kiittelee.

Kaksikon ohjelmaan kuuluu myös mielenharjoittelua, meditaatiota ja hengitysharjoituksia.

– Kuuman saunan jälkeen lumihankeen makaamaan, sen perään piikkimatolle lepäämään. Kyse on itsensä rääkkäämisestä, joka ohjaa ajatukset muualle, Sampo listaa omia harjoitteitaan.

Lue koko juttu uudesta painetusta Hymy-lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: avioliitto, Sampo Kaulanen, Michele Murphy-Kaulanen, Minttu Kaulanen, parisuhdeterapia

Kommentit

Oma kommentti