Minttu-vaimo Sampo Kaulasen mielenterveysongelmista: ”Ihmisillä on jännä tapa hihkua”

Michele Murphy-Kaulanen eli tuttavallisemmin Minttu on julkaissut Instagramissa pitkän kirjoituksen.

Hänen aviomiehensä Sampo Kaulanen on kertonut julkisuudessa rohkean avoimesti mielenterveysongelmistaan. Sampo kertoi hiljattain, että hänellä oli jälleen menossa huonompi kausi ja masennus oli nostanut päätään. Mintun kirjoituksesta päätellen pariskunta oli saanut sangen ikäviä kommentteja aiheeseen liittyen.

– Ihmisillä on jännä tapa hihkua tai iloita, jos avaa suunsa siitä, että nyt on vaikeaa. Onko se sitten se fiilis, et oma elämä näyttäytyy jotenkin paremmalta, kunhan vaan toisella menee huonommin ku itellä, Minttu muotoilee.

Hän korostaa pitävänsä tärkeänä sitä, että elämästä tuodaan sosiaalisessa mediassa esiin myös mollivoittoisia asioita.

– Olen kuitenkin erittäin kiitollinen niin ylä- kuin alamäistä. Aidosti. Antaa moneen suuntaan perspektiiviä. Olen ylpeä mun miehestä, joka uskaltaa avata suunsa ja puhua myös elämisen nurjista puolista tai mielen haasteista.

Minttu haluaa tuoda julkiseen tietoon, että pariskunnalla on kaikki hyvin, vaikka elämä ei olekaan aina ruusuilla tanssimista.

– Aina ei hymyilytä eikä epävarmuus tai riskit houkuta. Joskus haluais olla se palkollinen ilman muuta vastuuta kuin tulla paikalle sovitusti ja ottaa se viisi viikkoa lomaa, kun voi häipyä ansaitusti ilman huolen häivää tekeen just sitä mitä huvittaa. Mut sitten taas noin 95 % ajasta en vaihtais tätä yrittäjän/työnantajan roolia, niin paljon se antaa vaikka välillä ottaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Minttu Michele Kaulanen, Sampo Kaulanen

Kommentit

Oma kommentti