Miss Helsinki Oona Komi: ”Jouduin identiteettivarkauden uhriksi!”

Uudeksi Miss Helsingiksi tänä syksynä kruunattu Oona Komi, 22, on saanut kokea julkisuuden varjopuolet tuoreeltaan. Vaalean kaunottaren kuvilla on luotu Instagramiin feikkitilejä, jotka ovat tuottaneet naiselle ylimääräistä harmia ja vaivaa.

– Jollain on selvästi paha olla ja tylsä elämä, kun menee tuollaista tekemään. Kun joku esiintyy toisen nimellä, se on identiteettivarkaus, Oona jyrähtää.

Ensi kertaa Oona sai kuulla hänen kasvokuvallaan tehdystä feikkiprofiilista viime vuonna. Tuolloin hän teki asiasta rikosilmoituksen, jonka ansiosta profiili saatiin suljettua.

– Tärkeintä on, että ihmiset tietävät, etten minä ole sivujen takana, Oona hymähtää painetun Hymyn haastattelussa, jonka on tehnyt Juhamatti Nieminen.

Terveyden merkitystä elämässä Oona Komille on opettanut poikaystävän sairastuminen syöpään tämän vuoden alussa. Pari oli tuolloin pitänyt yhtä vasta vajaan vuoden.

– Sitä huomasi, etteivät tavalliset asiat olleet enää itsestäänselvyyksiä. Pienelläkin rahalla pärjää, mutta terveyttä arvostaa nykyään enemmän. Emme kuitenkaan jääneet murehtimaan, vaan otimme sairauden yhtenä vastoinkäymisenä, joka piti käydä läpi, Oona kuvaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: identiteettivarkaus, Miss Helsinki, Oona Komi, syöpä

Kommentit

Oma kommentti