Shirly Karvinen

Miss Suomen tissikuva hämmentää somessa

Vallassa oleva Miss Suomi Shirly Karvinen on julkaissut vallassa olevaksi Miss Suomeksi varsin rohkean kuvan.

Eipä ihme, että aiheesta on keskusteltu somessa, ja useampi media on jo julkaissut aiheesta jutun.

Kuvassa Shirly istuu nahkatakissa, jalat paljaina – eikä hänellä ole edes rintsikoita. Paljaasta rinnasta on esillä noin kaksikymmentä prosenttia.

Takavuosina tällaisesta poseerauksesta olisi voinut tulla vakavaa sanomista Miss Suomelle, mutta ajat ovat toki muuttuneet ja Eino Makusestakin tullut leppoisampi mies.

⚪️⚫️⚪️

Kuva, jonka Shirly (@shirlykarvinen) julkaisi

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: rohkeat kuvat, Shirly Karvinen

Kommentit

Tällä tyhjäpäällä on valtava hinku prätkäjengiläisen morsmaikuksi vaikka mikä tahansa muukin rikolliseen toimintaan liittyvä juippi näyttää kyllä kelpaavan. Hällä väliä vaikka pitäisi Suomea edustaa ja olla nuorille tytöille esimerkki, piiloponoa ja paljasta pintaa on hirvittävä hittara näyttää. Mielessä pyörinee jo silikonitissit ja alastonkuvaukset vaikka missivuosi on vasta aluillaan. Kruunu pois, niinkuin jo ois! Tai sitten kakaralle tuntuva kurinpalautus. Karkoitus Kiinaan voisi sekin olla sopiva.

Kruunu pois , ei ole sopiva missiksi ollenkaan.. Vinkuu ja valittaa joka lehdessä.. Ei ole autoa ,voi voi kun on aikoinaan kiusattu. Sotkeutunut jo kolmanneksi pyöräksi johonkin liittoon ja nyt viimeksi taisi mediaa moittia kun on näyttänyt nurjan puolensa.. Ei ole kertakaikkiaan malliksi nuorille tytöille eikä Suomen lähettilääksi ulkomaille.. Kruunu pois ja pimu kasvamaan ja sivistymään.. Minusta tuo puolialaston kuva oli kaiken huippu..

Oma kommentti