Miss Suomi 2010 Pezhman Ahmadi, paljon onnea!

Viivi PumpanenOnneksi olkoon, vuoden 2010 Miss Suomi Pezhman Ahmadi!

Hymy-lehden toimitus on valinnut teidät Miss Suomeksi. Toimituksemme perustelee valintaansa sillä yksinkertaisella syyllä, että kahden päivän aikana saamanne julkisuus on yhtä suurta ellei miltei suurempaa kuin Miss Suomeksi todellisuudessa valitun tyttöystävänne, Viivi Pumpasen.

Hymyn toimitus tarkisti Suomen suosituimman uutislinkkipalvelun Ampparit.comin uutisosumat kahden päivän ajalta. Ahmadi on antanut eri medioille seuraavia juttuja: ”En ole mustasukkaista tyyppiä”, ”Vakuutan suhteen kestävän”, ”Nyt voisin kosia”, ”Ihmiset ovat kateellisia minulle”, ”Ei hirveästi kiinnosta” (Viivin exästä), ”Viivi on täydellinen”, ”En seurustellut missi-Helin kanssa”…

Yhteensä Amppareista löytää haulla Ahmadista kertovia juttuja liki parikymmentä kappaletta. Tässä ei vielä luonnollisestikaan ole kaikki kahden päivän sisällä uutisoitu materiaali.

Kuvassa Pezh…Viivi Pumpanen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Viivi Pumpanen, Pezhman Ahmadi

Kommentit

Tähän on nyt tultu. Missit ovat pissiksiä ja kaikki julkisuus on vain hyvästä. Not. Hohhoijaa… Viivi Pumppila on hieman väärässä formaatissa mukana, sinne tunki myös ”poikaystävä” Pehmaz Ahmedi. Ehkä heille sopivampi julkisuuskanava olisi ollut Big Brother, mutta eiköhän heidät sinne tungeta ensi tuotantokautena. Viimeistään nyt Miss Suomi -kilpailu on menettänyt kaiken arvokkuutensa, jos sillä viimeisen 5-10 vuoden aikana on sellaista ollutkaan. Kilpailussa pääasia ei ole kauneus ja ne arvot mitä ehkä joskus on haettu, voittajaksi revitään hinnalla millä hyvänsä – kyynärpäätaktiikkaa ja ties mitä muuta kulissien takana on tapahtunut – ja sitten kaikki mahdollinen julkisuus peliin. All in. Sekö on elämää? Itse henk.kohtaisesti julkisuuden kokeneena, siellä olleena ja sitä paenneena nyt ovat asiat hyvin. ”Pintaliitoa” harrastin monta vuotta, julkisuutta, juhlia ja julkkiksia, kaikki tunnettiin ja oltiin hyvää pataa jokaisen kanssa.. Ei voi muuta kuin huokaista helpotuksesta, nyt se paska ohi on. Ei ikinä enää. Sääliksi käy näitä lapsukaisia jotka väkisin sinne haluavat… mutta voin vain todeta, jälkensä se jättää eikä kaikki ikinä tykkää.

19.
”Ainut mitä enkä jäimme kaipaamaan on Pezhman Ahmadiin bikinikierros nätissä kampauksessa.”
EIKÄ JÄÄTY!! SIELLÄHÄN SE HUNKSIEN KANSSA KIERTÄÄ!!!
KATEELLISET; SE ON ÒMILLA AVUILLAAN ANSAINNUT TITTELINSÄ!

Niin siis tarkoitatko nyt Miss-Suomi titteliä vai… Mut ihme pissis toi muija. Jätti oman ukkonsa heti kun pääs kisaamaan ja nappas tommosen mutun tilalle. Ja minkäkö takia? ”PezQ:n piti ostaa mulee BMW…”
Vieläkö sitä voittajaa voi vaihtaa? Kai näin suurissa hankinnoissa on oltava palautusoikeus?!

Osti itsellensä julkisuutta lähettämällä tekstiviestit samasta nro:sta, jonka ansiosta tyrkky tyttöystävä voitti. Äänet tutkintaan ja kruunu pois, katastrofimissi veks.

Erinomaista sarkasmia Hymyltä! Lukijoiden mielipiteet ilmeisesti jonkin verran joskus jopa vaikuttavat positiivisestikin näihin paskauutisiin.

white trashit:

bb pari antti&henna

martina ja esko

petsku&petsku, olisi edes mies, ylpeä saavutuksistaan mut ei kun ei, täytyy pakostikkin painaa nimeään julkisuuteen, vaikka väkisin jos ei muuten. säälittävä ämmä.

”Ainut mitä enkä jäimme kaipaamaan on Pezhman Ahmadiin bikinikierros nätissä kampauksessa.”
EIKÄ JÄÄTY!! SIELLÄHÄN SE HUNKSIEN KANSSA KIERTÄÄ!!!
KATEELLISET; SE ON ÒMILLA AVUILLAAN ANSAINNUT TITTELINSÄ!

Pezhman Ahmadista ja hänen tyttöystävästään…mikä se nimi ja titteli nyt olikaan, on ennätysvauhtia tulossa uusi Matti & Mervi, Marttina & Esko tai Antti ja Henna 🙂

Neljän päivän sisällä lyhyenläntä missi ja häikäisevän valkoisine hampaineen lehtikuviin änkeävä poikaystävä ovat jo tehneet juttuja poikaystävän autosta, siitä miten poikaystävä on luvannut pissismissille ihan Porschen 🙂 ja nyt vähäisimpänä, muttei suinkaan viimeisimpänä uutisena: Miss Suomesta tulee laulaja 🙂

Ei luoja näitä idiootteja. Mistä näitä umpijuntteja oikein tulee?

HUMMANI HEI : ”Suomen white trashit:
……
3. Petsku ja Viivi”

Muuten hyvin mut eikän Petsku ole valkoinen…

Mitä ihmettä hlöt(?) ”Jake” ja ”oaids” sitten täällä tekevät?

1. kyseessä ON sama hlö?
2. todennäköisesti hlö(t) on/ovat (yliviivaa tarpeeton) Pezhman ”kalifiksi kalifin paikalle” Ahmadi
3. hlöllä ”särkee” päätä ja kovasti!

Haloo! Miten te ylipäätään tänne eksyitte? Menkää pois, hus, menkää jo!

Suomen turhat: 1: Tarja ja Pentti 2: Viivi ja musti 3: Henna ja Antti.

Suomen white trashit:

1. Antti ja Henna (jääneet jo huumeista kiinni)
2. Martina ja Esko
3. Petsku ja Viivi

Tehkää omat listanne!

Paha :). Eiköhän ”Petsku” vastaa tähänkin kateuskortilla. Viivi ja Petsku ottavat Kurhisen pariskunnan paikan?

Saatanan tyhmiä ovat muuten Hymyssä, kun deletoivat näitten provojen kirjoittajien tekstejä välillä. Saisivat oikeasti maksaa palkkioita, kun saavat aikaan keskustelua. Mutta eipä tietysti noilla levikeillä tarvitse.

Onnea vaan täältäkin Pezhman Ahmadille,ei olisi uskonut et miss Suomeksi valitaan puuntakaa tullut mustahevonen joka jyrää ensiksi valitut kavioidensa alle ja anastaa itselleen tittelin?

Ainut mitä enkä jäimme kaipaamaan on Pezhman Ahmadiin bikinikierros nätissä kampauksessa.

mur mur kun taas joitakuita vituttaa hauskat uutiset. nuttura auki ja puikko perseestä, niin helpottaa

eihän tässä arvostella muiden medioiden uutisia (tarvittaisiin taas sitä kuuluisaa sisälukutaitoa) Vaan ”Petskun” tarvetta saada itselleen säälittävästi näkyvyyttä kierrätystyttöystävänsä varjolla, joka nyt sattui hyvällä tsägällä voittamaan miss suomi-kisat.

Ottakaa porkkana perseestä ja naurakaa. Vai kirjoittelevatko siellä vähemmistöt.

”Yhteensä Amppareista löytää haulla Ahmadista kertovia juttuja liki parikymmentä kappaletta.”

Tämä juttu oli siis järjestyksessään 21,

Mistä lähtien Hymyn toimituksella on ollut varaa arvostella muita uutissivujen otsikoita ?!?!?!

Tämä oli hauska! Et vain tainnut ymmärtää sitä, kun itse olet päissäsi.

No nyt siellä jo jokuu kirjoittelee näitä uutisia päissään.

Oma kommentti