Asut: Dila Dress

Miss Suomi Essi Unkurin kova tahti: Rooli 2:ssa elokuvassa ja lisäksi tv-sarjassa

Miss Suomi Essi Unkurin alkuvuosi on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Hän palasi juuri ennen joulua takaisin Suomeen Israelista, missä hän osallistui Miss Universum -kilpailuun.

-Koronarajoitusten takia työsuunnitelmat ovat menneet useita kertoja uusiksi, mutta toivon, että pääsisin pian tekemään taas normaalisti edustustöitä messuilla ja ihmisten parissa. Olen käynyt myös keskusteluita useisiin tv-ohjelmiin liittyen, joten nähtäväksi jää, missä kaikkialla minut nähdään vuoden 2022 aikana, Essi kertoo.

Hän sanoo olevansa kiinnostunut tekemään juontohommia kameran edessä.

-Viime vuonna tein myös pienen roolin näyttelijänä tunnetussa tv-sarjassa, joka nähdään myöhemmin tänä vuonna. Lisäksi kuvasin peräti kaksi elokuvaa, jotka tulevat ensi-iltaan myöhemmin tänä vuonna. Toivon, että siltäkin saralta poikii lisää töitä, Essi heittää.

Heti vuoden vaihtumisen jälkeen Essi päätti suunnata lomalle Dubaihin yhdessä avopuolisonsa Viljami Harjuniemen kanssa.

-Lähdimme lataamaan akkuja, sillä viime vuosi oli varsin hektinen. Viime vuonna emme ehtineet viettämään myöskään niin paljoa aikaa yhdessä kuin olisimme halunneet, joten loma tuli siinäkin mielessä tarpeeseen. Suurimman osan ajasta vietimme rannalla makoillen ja toistemme seurasta nauttien.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Essi Unkuri, loma, Miss Suomi, Viljami Harjuniemi

Kommentit

Oma kommentti