Miss Suomi -finalisti Eveliina Tikka seksikkäänä bikineissä: ”Pelkäsin kateellista tyttöporukkaa, kiusaaminen oli rajua”

Tuomas Enbusken ex-rakas Eveliina Tikka kamppailee Miss Suomen kruunusta. Hymyn kuvauksissa sporttisesta vaaleaveriköstä kuoriutui seksikäs rantakissa.

Jutussa Eveliina puhuu koulukiusaamisesta, joka on hänelle sydämenasia omien kokemustensa vuoksi.

Hän opiskeli Vaasassa, jossa hän joutui koulukavereidensa silmätikuksi.

– Kiusaamiseen osallistui neljä-viisi tyttöä. He olivat minulle kateellisia ja käänsivät kirjaimellisesti selän, sulkivat porukasta ulos. En uskaltanut mennä ilman kaveriani kouluun.

Kiusaajat tekivät Eveliinan nimissä tekaistun sähköpostiosoitteen, josta he lähettivät eroamispyynnön koulun rehtorille. Asia paljastui, kun opettajat alkoivat kysellä Eveliinalta asiasta. He olivat Eveliinan tukena kiusaamisessa.

– Se oli aika rajua, mutta kokemus on kasvattanut minusta vahvemman ihmisen. Luotan enemmän itseeni, enkä anna muiden sanomisten vaikuttaa itsetuntooni.

Tapahtumat olivat osaltaan vauhdittamassa Eveliinan muuttoa Helsinkiin, mutta ei ollut ainoa syy. Taustalla vaikuttivat mallintyöt, joita Helsingissä on tarjolla enemmän.

– Olen nyt onnellisempi, Eveliina myöntää.

Ikävien koulumuistojen myötä Eveliina on valinnut Miss Suomi -kilpailun kantavaksi teemakseen tasa-arvoisuuden, jota hän pyrkii edistämään. Hän ei ole kuitenkaan katkera kiusaajilleen. Lue Juhamatti Niemisen juttu lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tuomas Enbuske, Eveliina Tikka

Kommentit

Oma kommentti