Essi Unkuri (vas), Eveliina Tikka, Riikka Uusitalo ja Katariina Juselius.

Miss Suomi -finalistien kauhukokemukset ahdistelusta: Julkkismiehiä, törkyviestejä, rikosilmoituksia…

Essi Unkuri, 23, Eveliina Tikka, 25, Riikka Uusitalo, 27, ja Katariina Juselius, 26, tavoittelevat Miss Suomi -kruunua syksyllä pidettävässä finaalissa. Painetussa Hymyssä he avautuvat saamistaan törkyviesteistä ja suoranaisesta ahdistelusta. On jouduttu turvautumaan jopa rikosilmoituksiin.

Katariina kertoo lehdessä joutuvansa päivittäin törkyviestien kohteeksi. Viestittelijöiden joukossa on ollut myös eräs julkisuudesta tuttu vanhempi mies, joka moitti missikaunottaren rintoja lolloiksi.

– Mitä kukaan on kenellekään sanomaan, jos ei tunne henkilökohtaisesti ja eiköhän tuo kerro enemmän haukkujasta, Katariina täräyttää.

Katariinan tavoin Eveliina Tikka on saanut vihamielistä palautetta, mikä on vaatinut helsinkiläistyneeltä Kokkolan kasvatilta paksua nahkaa.

– Minua on haukuttu todella rumaksi, ettei minussa ole mitään kaunista. Olen saanut myös uhkauksia ja jouduin tekemään rikosilmoituksenkin, Eveliina kertoo lehdessä.

Eräs mies uhkasi tulla sylkäisemään Eveliinan naamalle tämän työpaikalle.

Lue juttu lehdestä, se on Juhamatti Niemisen käsialaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ahdistelu, Essi Unkuri, Eveliina Tikka, finalistit, häirintä, Katariina Juselius, Miss Suomi, Riikka Uusitalo, rikosilmoitus

Kommentit

Oma kommentti