Miss Suomi möläytti tv-ohjelmassa rikoksen!

Noora HautakangasMiss Suomi 2007 Noora Hautakangas kertoi television Inhimillinen tekijä -ohjelmassa vainotuksi tulemisestaan. Hän tuli myös möläyttäneeksi asian, joka tietäisi sakkorangaistusta.

Noora nimittäin kertoi kantaneensa itsepuolustuksekseen veistä käsilaukussaan. Laki kuitenkin toteaa, että toisen vahingoittamiseen tarkoitettujen tai siihen soveltuvien esineiden hallussapito julkisella paikalla on rangaistavaa. Teräase kuuluu lain tarkoittamiin esineisiin.

Tavattaessa Hautakankaalle olisi lätkäisty sakko.

-Kyllä nämä kokemukset sillä tapaa yhä vaikuttavat, että olen oppinut varovaisemmaksi, vaikka ainahan minulla on maalaisjärkeä ollut, Noora sanoi Aamulehdessä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Noora Hautakangas

Kommentit

Kyllä Noora on mahoton aseenkantaja, en oo ite nähny mutta legenda kertoo että Noora olis heilunu kylillä ninja kapulooren kans.

Ja jotkut sieni veitset onki muuten tappo teräviä, kerran leikatessa sientä leikkasin melkein samalla koko peukalon irti ku en tajunnu alkuunkaan sen terävyyttä. Hiton hyvä veitsion mut ku aina tunaroi niiden veitsien kanssa niin huhheij! Hyvä ettei karhu haistanu sitä blodin määrää siel korvessa. Mut jos ihan hurjaks heittäydytän nii olishan siitä voinu joo sakkko rangaistuksen saada ja piipaa miehet perää ku kuvitelllu että tapan itteni. *virn*

Mullakin joka syksy sienimetsässä mukana veitsi.Uskaltaakohan enää pitää?Ja milläs todistat että sieniä varten se oli vaan, jos ei oo tullu saalista?kalliiks tulis sekin sienireissu jos sakot sais..Kyllä pienelläkin veitsellä saa ison aukon lihaan tarvittaessa.

Oikealla asialla tällä kertaa Hymy. Kommenteista päätellen ilmeisen moni ei tiedä veitsen mukana kannon olevan laitonta.
Ja niille jotka ihmettelevät miten kaupasta ostettu veitsi kannetaan kotiin, niin vastaus on: ihan niinkuin muutkin ostokset. Veistä saa kantaa jos siihen on hyväksyttävä syy. Kaupasta kotiin kanto on hyvä syy. Kun taas veitsen mukana kanto siinä tarkoituksessa että sen johonku ihmiseen tökkäisi, vaikkakin hätätilanteessa, ei ole hyväksyttyä.

Ettäs HYMY kehtaa! Kaikkea sitä vasten, mitä kys. missi on joutunut kokemaan, pelkäämään tulevansa mielipuolen tappamaksi, menette leipomaan tällaista uutista! Voi kele! Hävetkää!

Pelkurithan niitä veitsiä sinne kapakkaan raahaa, kun pelätään et joku käy limppuun :D.

Mäki ollu kohta rikollinen 10v, ku rippilahjaks sain Leathermanin ja se aina on mukana..

”Että ihan veistä kantoi mukanaan. Olisi mielenkiintoista tietää miten lain mukaan on mahdollista kantaa laillisesti ostettu veitsi kaupasta kotiin, kun julkisella alueella sen hallussapito on kielletty. Pitääkin vast’edes tilata keittiöveitsetkin suoraan kotiin lähetin kautta, niin ei syyllisty rikokseen.”

KYLLÄ

Siitäs satitte tyhmät lukiat ja nora. Nora on peseestä!

Tuomari, oiskohan se myyntipakkaus jonkinlainen erottava tekijä.

Että ihan veistä kantoi mukanaan. Olisi mielenkiintoista tietää miten lain mukaan on mahdollista kantaa laillisesti ostettu veitsi kaupasta kotiin, kun julkisella alueella sen hallussapito on kielletty. Pitääkin vast’edes tilata keittiöveitsetkin suoraan kotiin lähetin kautta, niin ei syyllisty rikokseen.

Olet. Olet rikollinen siksi että olet vitun tyhmä kun et ymmärrä kontekstia.
INTE OOT EHKÄISYVÄLINE – OIKEIN MÄHNÄNEN KONTEKSI

Onneksi tämä vakava rikos on jo vanhentunut, joten Noora säästyy rangaistukselta. Phiuh.

Olet. Olet rikollinen siksi että olet vitun tyhmä kun et ymmärrä kontekstia. ai juu, ethän sä tajua mikä on kontekstikaan.

HUIIIIIIII kamalaa….

itsekin kävin eilen kaupassa ja työhousujen vyöllä oli puukko näkyvillä eikä ketään kiinnostanut (btw oli myös vasara ja pienet peltisakset).

oonko rikollinen??

Siitä vaan HYMYssä suin rikosilmoitusta tekemään…

Oma kommentti