Miss Suomi Paula Joukasen Miss Universum -kisamatka käynnistyi – katso valtava lista mukana olevista tavaroista!

Miss Suomi Paula Joukasen kisamatka El Salvadorissa järjestettäviin Miss Univesum -kisoihin käynnistyi varhain maanantaiaamuna. Kuutta kieltä sujuvasti puhuva Miss Suomi odottaa jo innolla kilpakumppaneidensa tapaamista.

– Tosi odottavaisin ja innokkain mielin osallistun kisoihin. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan kilpasiskot. Samalla minua kiinnostaa erityisesti verrata, millä tavalla kansainvälisissä missikisoissa edustaminen ja kansainvälisissä tenniskisoissa edustaminen eroavat, Paula Joukanen kertoo.

Paula kruunattiin Miss Suomeksi 9. syyskuuta Aino-areenalla Järvenpäässä. Puolessatoista kuukaudessa on koottu niin kisapuvusto kuin harjoiteltu esiintymistä ja lavakävelyä. Kisapuvuston kokoamisesta on vastannut stylisti Aleksandra Kantola.

– Puvustoa on valmisteltu osin jo ennen kuin edes voitin Miss Suomi-tittelin, sillä pyörittelin kansallis- sekä iltapukuideoita ja niiden taustatarinoita mielessäni jo pitkään. Miss Universum -kisassa tarinat ovat hyvin tärkeitä ja halusinkin, että kaikissa lava-asuissani olisi jokin syvällisempi merkitys. Varsinkin kansallispuvun teeman kärsivällinen valinta oli itselleni erityisen tärkeää, sillä haluan edustaa maatani arvokkaasti ja kunnialla, mutta ennen kaikkea ripauksella itselleni ominaista rempseyttä, Paula kertoo.

– Kisavalmisteluihin on kuulunut erityisen paljon catwalk-harjoittelua, sillä tennistaustani on ollut vahvasti näkyvissä lavaliikkumisessani kenties hieman jäykistävällä tavalla. Esiintymistä on tullut harjoiteltua myös paljon ihan työ- sekä tapahtumakeikkojen myötä ja ne ovatkin olleet itselleni erityisen luonnollisen ja mielekkään oloisia tilaisuuksia. Voisin nähdä itseni tulevaisuudessa viihtyvän enemmänkin esiintymisen parissa, Paula jatkaa.

Kansainväliset mediat ovat nostaneet esille jo Paulan parisuhteen Venezuellan maajoukkueessa pelaavaan Ignacion kanssa.

– Ignacio pelaa parhaillaan Chilessä järjestettävissä Pan American Games – kisoissa, mutta pääsee paikalle Miss Universum -finaaliin. Lisäksi paikalle tulee äitini, Paula iloitsee.

Paulan kisamatkalaukut pitävät sisällään:

40 asukokonaisuutta, joka sisältää:

National Costume / suunnittelijana Dila Aydar

Finaali-iltapuku / suunnittelijana Dila Aydar

8 iltapukua / Vejits, Dila Dress

9 coctailmekkoa / Bonic, Danjana Fashion

21 päiväasua / Villa Tremondo, Gant

16 käsilaukkua

6 aurinkolasit

2 vyötä

3 hattua

3 viuhkaa

12 korkokengät

2 sandaalit

1 urheilukengät

2 urheilusettiä

3 uimapukua

2 kimonoa

40 alusvaatteet / Change Lingerie

7kg edestä koruja, pitää sisällään:

44 korvakorut

Kalevala-korusetti

Helmihaarniska / Liisa Tirronen

6kg erilaista kosmetiikkaa / NOBE

4 muotoilurautaa / Remington

Bob-marsun papana tuomaan onnea. ”Löysin papanan sattumalta Miss Suomi -kiertueen aikana meikkipussistani. Se on toiminut siitä lähtien onnea tuovana papana”, Paula toteaa.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Miss Suomi, Miss Universum, Paula Joukanen

Kommentit

Oma kommentti