Miss Suomi Sara Chafakin lausunnot häkellyttävät: ”Hyi h*lvetti, hyi s*atana!”

Sara ChafakSuomi on saanut temperamenttisen ja suorasuisen Miss Suomen mikäli Sara Chafakin vastauksiin ja vastaustyyliin on uskominen. Hymyn toimittaja kysäisi tuoreelta Miss Suomelta hieman hänen miesmaustaan.

-Oma mieheni, Sara vakuutti.

Jääkiekkoilija vai Hunksit?

-No hyi Hunksit… Minulla on jääkiekkoilija ja minä olen ihan tyytyväinen häneen!

Arto Länsman vai Jussi Parviainen?

-Oh my God! Ei kumpikaan! Yäk molemmat! No okei, Arto Länsman. Kuka hän edes on?

(Toimittaja kertoo.)

-Hyi helvetti! Siis hyi saatana! Okei, minun pitää miettiä tämä nyt uudestaan, tästä ei tule nyt yhtään mitään. Eikö pysty vastaamaan ”ei kumpikaan”. Minä en oikeasti ottaisi kumpaakaan, vaikka olisin ihan teho-osastokunnossa. Järkyttävää!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Miss Suomi, Sara Chafak, Jussi Parviainen

Kommentit

Milloin missi saa sen leasing-auton? Ai niin, auton saadakseen pitää omistaa oma ajokortti. Milloin ajetaan?

Tarttis miss suomien saada palkinnoksi kisasta.Sivistys-sanakirja sekä käyttäytymiskurssi.Tälläkin misulla on niin sanavarasto tyh(m)jä.Luulin tuosta enemmän.Toivottavasti nämä mielipiteet tavoittavat ko.henkilön, niin ettei tartte turhaan purkaa mieltään näille mielipide sivuille.

MISSIT ON TÄYSIÄ P..SKOJA NYKYÄÄN, TÄYSIÄ ÄÄLIÖITÄ ILMAN MITÄÄN TAPOJA, LOPETETAAN!!!!!!!!!!!!

Se on sitä muslimittaren suvaitsevaisuutta. Terveet mielipiteet.

joo uskoo kyllä että on joku lätkätaliaivo miehenä, niinkuin muillakin misseillä. ei kummallakaan mitään älykästä sanottavaa..

Sara on ilmeisesti Suomessa kummallinen ilmiö, koska hänelle ei maistu pika-avoliitot, tupakka taikka biletys, joten jotain pahaa täytyy etsimällä etsiä!

Sara on siveä kunnon tyttö, joka on ollut saman miehen kanssa yhdessä jo nuoresta likasta saakka, puhuu viittä kieltä, ei tupakoi tai sekoile kännissä ja opiskelee korkeakoulussa. On naurettavaa tehdä vahingossa lipsahtaneista kirosanoista hirveä numero ja tuomita ihminen sellaisen pikkujutun perusteella. Kukaan ei ole täydellinen!

Minun mielestäni kiroilu on vähäistä verrattuna siihen, millaisia roolimalleja ja moraaliarvoja muutamat avoliitosta toiseen urakalla hyppivät julkkikset maailmalla ja täällä kotimaassa käytöksellään tuovat esiin. Usealle nykypäivän ihmiselle ihmissuhteet ovat kertakäyttötavaraa ja jo ennen kahtakymppiä on useita suhteita ja kihloja / avoliittoja mittarissa. Onko se sitten terveempää tai moraalisesti parempaa kuin kirosanan lipsautus? Ilmeisesti on!

Kaipa sitä voi mielipiteensä kertoa, jos haastattelija niitä kysyy. Eipä kyllä kysymyksetkään kovin järkeviä ole. Eikä tuo nyt kovin pahaa kieltä vielä ole edes.

no eihän tuon näköisesti puoli mulatti päästä voi tullakkaan kuin sammakkoja PLUP PLUP

Katariinan ja Plopin kanssa samaa mieltä, saman asian olisi voinut sanoa ihan asiallisesti ja kauniistikin, mutta tokihan vastauksesta ei silloin olisi voinut repiä kohuotsikkoa.

Niin, en minäkään puutu tuohon onko oikea Miss Suomi, koska kauneus on katsojan silmissä. Mutta en kehtaisi rumaksikaan haukkua.
Ja nyt kun näitä osan kommentteja lukee, niin hävettää teidänkin puolestanne. Alennutte tasan samalle tasolle, kuin meidän uusin missi, käyttämällä noinkin ala-arvoisia sanoja.. Ainoa mitä itse tässä kommentoisin ja kommentoinkin jo tähän ”uutiseen” oli se, että olisin odottanut tuollaiselta julkisuuden henkilöltä asiallisempaa vastausta kysymykseen. Olkoonkin, että ei kummastakaan pidä.

Misseillähän älystä on vaan haittaa! Äly on vain turhaa elopainoa joka rumentaa strategisia mittoja. Chafackin lausuu varmaan seuraavaksi ”Vihaan rumia ihmisiä”

Luulis (okei, toivois) että suurin osa tajuaa ton mitä edellinen kirjoittajakin yritti rautalangasta tyhmemmille vääntää.

Sara on kyllä tosi nätti ja sirokasvoinen sekä -rakenteinen nuori nainen, mutta nuoruus, pinnallisuus ja naiivius kyllä vielä vähän paistaa hänestä läpi. Ja toki tuo ”temperamenttisuus”.

Jaahas. Painoin päivitysnappulaa selaimesta katsoakseni onks tullu uusia kommentteja niin tuli sitten kahteen kertaan 😀

Ei hitto mitä idiootteja täällä on taas kommentoimassa. (En tarkota kaikkia) Eivät kommentoijat taida ymmärtää että hymy on juorulehti joka julkaisee nimenomaan sellaisia uutisia jotka yrittävät shokeerata ja kauhistuttaa ihmisiä. Jossei sellasia juttuja oo muuten saatavilla niin sitten sellasia tehdään. Jokainen ihminen puhuu joskus ohi suunsa ja yksikään miss- suomi kautta aikojen ei ole ollut täydellinen. Sara on todella kaunis ja fiksun oloinen nuori nainen joka käyttäytyy hyvin. Eiköhän tuo kysymys kysytty häneltä ihan vaan sen takia että juuri tuollaista reaktiota häneltä odotettiinkin. Sitten voidaan julkaista uutinen ”Sara Chafakin lausunnot häkellyttävät!” Hei haloo oikeesti ihmiset. On tää ihan kauheeta joo.

Ennen uutta-aikaa ei ollut mitään kitisijöitä joka nurkassa. Nyt kitistään jos jollain on kynsi liian pitkä. Toi on liian lihava, toi on liian laiha. Miehen paikka on nyrkin ja hellan välissä. Naisen paikka on imurin letkun piässä.

Kautta aikojen RUMIN MISSI-pissis. VIIKSET KASVAA REHOTTAA ja suu pienmpi, kun nenä ja silmät.

Äidille, jonka tytär haaveilee prinsessaelämästä… kannattaa tyttö palauttaa heti maanpinnalle, eikä antaa hänen elää liiaksi harhakuvitelmissaan. Äitinä sinun velvollisuus on estää tyttöä lukeutumasta niihin ”mallimaailma” kaavoihin ja opettaa hänelle kunnollinen ja jokseenkin raadollinen elämä, koska sitähän se on.

Samaa mieltä katariinan kanssa, olisi voinut ilmaista hienovaraisemmin. 😀 Kruunut velvoittavat yleismaailmallisesti hyvään käytökseen!

Pitäähän tyttöjenkin saada kiroilla, kun pojatkin kiroilevat, pitäähän tyttöjenkin saada pelata futista, kun pojatkin pelaavat, pitäähän tyttöjenkin saada juoda kaljaa, kun pojatkin juovat, pitäähän tyttöjenkin saada käydä armeija, kun pojatkin saavat jne. ”Oi Suomi katso päiväs mennyt on”.

v_u miehetki saa kirota niin naisetkin saa kirota. Jos valittais mister suomi niin kukaan ei kehtais haukkua kun miehiä ei ikinä haukkua lässytetä niinkuin naisia…

no, eihän kaikki lukutoukatkaan fiksuja ole!! =D mut toki toi mimmi näytti tyhmyytensä..mitä suustaan päästää.ei se ole tempperamentistä kiinni vaan älystä!! tylsä katsoa tuon missin kuvia, ei minkäänlaista muuntautumiskykyä! aina sama ilme joka kuvassa! ja tilanteissa!

Lähdetään nyt siitä, että kysymykset on laatinut joku huipputoimittaja Ville ja kysymykset on laadittu Jenni Peruspissikselle: Kumman kaa?,Kumman kanssa?, jne…. Minusta Sara vastasi kysymysten tasoon nähden hyvin. Ja, jos ei tiedä kuka on tuo Arto Länsman, niin se vaan plussaa Saralle ja todistaa sen, ettei hän lue kaikenmaailman laatulehtiä kuten Hymyä. No, eihän missit kai mitään lukutoukkia yleensäkään ole.

tää uus missi ei oo kyllä mikää kuvankaunis.. en oo nähny vielä yhtää onnistunutta kuvaa siitä.

Toisaalta en yhtään ihmettele, vaikka missiltä pääsi tässä kohtaa sammakko suusta!

perus ählypuhetyyliä..ja eipä tä ä saran poikaystävä todellakaan oo mikään komistus.

kyllähän tuosta porukasta usea on monessa suhteessa ja kokonaisuutena paremman näköinen mielestäni. olin aivan halolla päähän lyöty kun näin valitun missin uutisissa

Miten se valinta on mennyt niin perseelleen . Kerroppa kuka on paremman näköinen edustaja siitä porukasta . Sara sanoi rehellisesti mielipiteensä . Pitäisikö hänen vasten omaa ja kaikkien muidenkin , jotka vähänkin tuntee nämä verrokki yksilöt ylistää heidät tosi hyviksi turhisjulkkiksiksi . Olette varmaankin tosi teinipissiksiä , kun ette osaa mitään muuta , kuin irvailla henkilöille , joita ette edes tunne . Taitaa olla nämä tosiprovosoivat ilkeiliät ja pilkkajat , jotka pitävät yllä pahansuopuutta löydettyään kohteensa NÄÄTÄ tunnuksia käyttävää allejäänyttä , mutta ei huomioitua kitisiäklaania .

Hienoa! Kyllä on taas valinta mennyt niin perseelleen kuin voi

Noihin kysymyksiin nähden nuo olivat ainoat vastaukset mitä ihmiseltä voi odottaa. Näyttää siltä, että meillä on tasokas missi!

EIHÄN MEIDÄN MISSI OLE EDES TÄYS SUOMALAINEN ULKOMAALAISEN VERTA PUOLET EI OLE MISS SUOMI

Tuota.. ja asiaahan ei mitenkään olisi voinut esittää hienovaraisemmin…? Vaikka ihan perinteinen ”Ei kiitos kumpikaan.”

sovitaax nii teinixit et kommentoidaan saraa eikä uutista toimittajaa lehtee tai kirjoitustapaa

KOSKA THEY GIVES A SHIT!!!

Hymyn päätehtävähän on repiä tehdä paskaa kaikesta mahdollisesta! Mitä odotitte? Jotain Pulitzer palkintoon tähtäävää huippujournalismia?! Herätkää pahvit!

Tässä ei häkellytä mikään muu kuin Hymyn tapa repiä otsikkoja just tällaisista kysymyksistä, joihin ei vaan voi vastata oikeen.

Kaikillahan on mielipiteitä mutta ei niitä tarvi kaikille kertoa. Säälittävää teineilyä.

Joo, makuasioitahan nämä ovat. Tämä virallisesti Suomen kauneimmaksi valittu nainen ei diggaile Aertosta.

Toisaalta omasta mielestään yksi Suomen seksikkäimmistä ja näyttävimmistä naisista meni naimisiin Artsin kanssa.

Onhan tuo ihan terve reaktio nuorelta kauniilta naiselta, kun kuulee että kyse oli Johanna Tukevaisen panokumppanista:)

Taas saatiin ihan luokaton missi. Oikeasti nyt missiorganisaatio!!! MIKÄ MÄTTÄÄ??!!
Olen 9-vuotiaan tyttären äiti enkä todella halua tällaista esikuvaa prinsessajutuista haaveilevalle lapselleni.

Onneksi meidän uusi Miss Suomi 2012 Sara Chafak on niin suvaitsevainen! 😀

Oma kommentti