Miss Suomi Sara, jos Hymy tarjoaisi sinulle kauneusleikkausta, niin…

Sara ChafakMiss Suomi Sara Chafak tykkää Lola Wallinkoskesta, ja samanlaisen suorasuun Suomi näyttää hänestä saaneen. Missin haastattelun voi lukea kokonaisuudessaan helmikuun Hymy-lehdestä, mutta kysytäänpä Saralta, minkä kauneusleikkauksen kaunotar itselleen valitsisi.

-En mitään! Minä olen tyytyväinen itseeni, en minä muuten tässä olisi! Sara paukuttaa.

-Ja vaikka sinä kuinka leikkaisit itseäsi, niin et sinä siitä oikeasti muutu. Sinun on vaan hyväksyttävä itsesi sellaisena kuin olet. Että en minä ainakaan nyt ottaisi mitään, Sara loiventaa.

Kauneusvinkikseen mimmi paljastaa nukkumisen.

-Pystyn nukkumaan vaikka 16 tuntia putkeen, ja tunnen oloni herättyäni ihanaksi ja kauniiksi. Kaikkea voi ostaa, mutta ei unta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Lola Wallinkoski, Sara Chafak

Kommentit

Täysin kakara, naamakin on pakkeloitu niin että ei näyttäisi 15-vuotiaalta. Naivi, typerät kommentit, ei todellakaan edusta Suomea edukseen. Missin pitää olla fiksu ja järkevä kommenteissaan.

No, mikään suorasuu tämä ei ole..ainakaan Aamutelkun haastattelussa..häpeäksi esiintyi!oli kuin pikkutyttö! melkein tuoli hänet imaisi!ei mikään ihme jos ei pärjää jo käytöksensä perusteella maailmalla, ulkonäkö kun on koko ajan sama! ilmeet yms.. ja hänhän oli Martinan löytö,meni Lolan helmoihin??? kaksinaamaisuuttako?

Tätäkö se nyt tarkoittaa kun joskus joitakin missejä on syytetty liian huomaamattomiks ja nössöiks,et pitää olla ”myyvempi”.

tämäkin pissis huomaa, ettei keikkoja (rahaa) ala tippua ja niinpä tulee hän häntä koipien välissä kerjäämään Hymyltä tissejä ja palstatilaa lehessä.

Miss Suomi Sara Chafak tykkää Lola Wallinkoskesta, ja samanlaisen tyhjäpään Suomi näyttää hänestä saaneen.

Alaosaa kasvoista pitäisi leventää. Kasvot ovat epäsymmetriset mittasuhteiltaan.

Oma kommentti