Miss Suomi Sara Sieppi: Kolmiodraama!

Sara SieppiVastakruunattu Miss Suomi Sara Sieppi on joutunut erikoisen kolmiodraaman keskelle. Hänen tapailemansa Hunks-tanssija Nikita Koutchérenko on pyörittänyt Saran aikana myös muita naisia. Vaikka Sara ja Nikita ihastuivat toisiinsa jo yli puoli vuotta sitten ja ovat antaneet lehdistölle kaipaavia lausuntoja, Nikitalla oli viime kesänä sutinaa Maikkarin peliohjelmista tutun juontaja Maisa Torpan kanssa.

Maisa TorppaMaisa myöntää tapailleensa Nikitaa, mutta ei halua puhua asiasta enemmälti. Hymyn tietolähteiden mukaan pääkaupunkiseudulle kesällä palannut blondi sai kuitenkin Nikitan sydämen pamppailemaan villisti.

-Nikitan piti jopa lähteä Maisan silikonileikkaukseen tueksi kesällä, mutta Maisa kieltäytyi, Hymylle kerrotaan asioista perillä olevasta lähipiiristä.

Maisa tunnetaan muun muassa Miss Bikininä. Hänen uutisoitiin muutama kuukausi sitten olleen myös kolmantena osapuolena Satu Tuomiston ja Pasi Nielikäisen suhdesopassa. Maisan ja Pasin kerrottiin tekstailleen keskenään

Nikita KoutchérenkoLue kuumasta kolmiodraamasta printti-Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sara Sieppi, Maisa Torppa, Satu Tuomisto, Pasi Nielikäinen, Nikita Koutcherenko

Kommentit

Taas jollekin pylly-pojalle laitettu huonosti jonkun muun kroppa.

Antti Kurhinnennenenene ja Nikita Suomen upeimmat ja ihanimmat miehet,Suomilökäpöksykaljamahat yäk,hieltähaisevat ja tupakalta.ei kiitos

Aivan oksettava mies. Ei sixpäkki miestä tee. Hyi hitto. Mitä tuohon Sieppiin tulee, en tosiaankaan tajua miten hän voi olla miss suomi. Pikku tyttö joka halusi vain kruunun päähän. Pian on nainen ja VIISAS!!

Nikita on pannu mua 3 kertaa vuodenaikana……..ja aina vitun kännissä…..siis minä

toi torppa on ehkä rumin nainen mitä on nähty..oranssi naama, teinihuulet ja torakynnet..kai oot hakenu jo teurastamolle töihin oi maisa..sydän pysähtyy jo hirveen naamas nähdessä!

Nikita on kyllä aika neiti. Ja luulen että kaikki Hunksit on bi-seksuaaleja.

Maisa on yksi suomen Kauneimmista naisista!! hänelle olisimme kruunun antaneet!!

Jooo loppuis työt Maisalta jos ei roikkus lehtien otsikois! Nikita on komea!

Maisa tietää miten otsikoissa pysytään, ihan fiksua likalta. Sitten on hyvä leikkiä tyhmää,ihan vahingossa nää näihin lehtiin päätyy?

Mun mielestä tuo Maisa on jotenki hyvällä tavalla höppänä ja söötti. 😀 Eipä ole hänen vikansa jos miehet viestittelee jne. Nikitan moka jos ei ole Saralle ollut rehellinen.

Kyllä on taas niin miehiin päin menevä Nikita. Hävettää ihan hänen äitinsä puolesta.

Maisa on nähtävästi näiden aitojen missien kolmiodraamojen vakiokamaa, se kolmas pyörä tavalla tai toisella.

Jos ymmärsin oikein:

– Maisa oli avoliitossa vuoden verran Tapparan pelaajan kanssa, samaan aikaan viestitteli Pasi Nielikäisen kanssa ja oli myös sutinaa, kuten Hymyn jutussa sanotaan, tämän Nikitan kanssa

-Kun avoliitto ymmärrettävistä
syistä loppui, seurusteli Maisa Pasi Heinäsen ja Nikitan kanssa yhtä aikaa, siis petti Heinästä ja tuli itse petetyksi Nikitan toimesta

Näinkö se siis meni?

Ei anna hyvää kuvaa nuoresta naisesta. Toivottavasti Maisa voittaa Selviytyjät -kisan, jonne on lähdössä, sillä nykyisillä meriiteillä ei kyllä ole mikään loistava tulevaisuus edessä.

Kuka mies haluaa naisen, jolla on tuollainen track record?

roskasin missi ever, oispa se Piia nyt vaan pysyny missinä. Teinipissis-Saraa nähnyt joka viikonloppu eri miehen kaa baarissa käsi kädessä aina lähtee..

Lehden printtiversiossa maisan lähipiiri kommentoi suhdetta maisan puolesta. Eikä ole ensimmäinen kerta kun törppö-torppa laittaa ystäväpiirinsä juoruamaan roskajuorulehdille. Julksiuutta se on huonoooki julkisuus!

jätkä on kuin joku smurffi kattokaa nyt ton nekkunenää

voi hyvä jeesus

Noista kahdesta Maisalla on enemmän älliä kuin pissismissi Saralla! Uskomatonta mut näin vaan on! Sara on hyväuskoinen ääliö.

Siis… on oltava sokea tyhmä ja kuuro jos ei tiedä että tolla ukolla ON muitakin naisia kierroksessa nytkin kuin Sara!!!

hahah yllättävää,kylhän ton ties kaikki muut paitsi Sara että Nikita pyörittää muitakin 😀

Oma kommentti