Miss Suomi Saralla ja Ben Zyskowiczilla yllättävä yhteys – tämä!

No niin, nyt se sitten alkaa! Nimittäin hankalalla nimellä varustetun uuden Miss Suomen nimivariaatioiden julkaiseminen. Kunnian aloituksesta saa Iltalehti, joka uutisoi täällä Miss Suomen nimeksi Sara Chafek, kun hän oikeasti on Sara Chafak. (Hymy ei takaa linkin sisältöä, sillä sitä voidaan myöhemmin korjata.)

Tänään Suomen suurimmassa verkkojulkaisussa noin kello 19 julkaistussa jutussa Sara esiintyy useissa eri kuvissa. Hän kulkee väärällä nimellä läpi jutun.

Samanlaisen kohtalon on toki kokenut moni suomalainen ulkomaalaisella nimellä varustettu julkkis. Ehkä maamme väärin kirjoitetuin henkilö lienee kuitenkin kokoomuspoliitikko Ben Zyskowicz.

Noin kello yhdeksän aikaan Seiska julkaisi jutun, jossa Sara oli puolestaan muuntunut Shafaciksi. Jutussa hän esiintyy myös nimellä Chafac. Kumpikaan ei siis ole oikein. (Emme takaa linkin sisältöä.)

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sara Chafak, Ben Zyskowicz

Kommentit

No, joskushan näitä ulkomaalaisia nimiä muutetaan jopa tarkoituksella. Tässä taitaa olla kyseessä vain huipputoimittajien ammattitaito kirjoittaa nimi oikein.

Jorma ja Jari myös yhdistää hetkittäin toisensa kiinni toiseen…

aa!! Jormalla ja Jarillakin on yllättävä, siis oikeesti kummallinen yhteys, sillä molempien nimet alkaa samalla kirjaimella.

Oma kommentti