Miss Suomi Viivi Altonen: ”Missivalmentajan mielestä minulla ei saisi näkyä ikenet”

Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen on aloittanut jo valmistautumisen Miss Universum -kilpailuun, vaikka koronapandemian takia on epävarmaa, milloin ja missä kisat järjestetään seuraavan kerran.

Hänellä on Suomen missiorganisaation lisäksi valmentajana Indonesiassa asuva missivalmentaja Bella, jonka kanssa hän aloitti yhteistyön reilu vuosi sitten.

– Hän laittoi minulle viisisivuisen ohjelistan universumeja varten. Hän oli listannut muun muassa kävely- ja puheharjoitukset sekä antanut someohjeistuksen ja kunto-ohjelman. Minun pitäisi kuulemma pudottaa painoa viisi kiloa ennen kisoja, Viivi kertoilee Hymyn painetun lehden haastattelussa.

Kansainvälisen missivalmentajan mukaan Viivin jokaisen somekuvan pitää olla mietittynä kansainvälisiä kisoja silmällä pitäen. Hän ei saisi myöskään mielellään julkaista alusvaate- ja bikinikuvia.

– Bellan ohjeistus on todella tiukka, mutta olen yrittänyt löytää kultaisen keskitien. Hän haluaisi käydä jokaisen somepäivitykseni läpi ennen julkaisua, mutta se ei ole mitenkään mahdollista. Hän myös haluaisi, että muokkaisin kuvia enemmän, mutta haluan näyttää luonnolliselta.

Missivalmentaja on antanut Viiville hetkittäin myös rajuakin kritiikkiä ulkonäköön liittyen.

– Hänen mielestään minun pitäisi mennä ennen kansainvälisiä kisoja hammasleikkaukseen. Minulla ei kuulemma saisi näkyä ien, mutta se on mielestäni vain persoonallista ja osa minua, Viivi väläyttää hymyn.

Painetussa lehdessä päästään Tampereelle Viivin kotiin. Kotiesittelyn kaikki kuvat lehdessä.

Teksti:Hymyn toimitus, Timo Halonen
Avainsanat: hammasleikkaus, hampaat, ikenet, Miss Suomi, Viivi Altonen, Viivi Altonen ikenet

Kommentit

Oma kommentti