Missi-juontajan auto hajotettiin!

Susanna LaineMissi-juontaja Susanna Laineen autolle kävi viikonloppuna hieman köpelösti. Joku oli kolhaissut autoa kadun varressa niin, että Susanna uhosi Facebookissa muuttavansa pois Helsingin Kalliosta tai parkkeeraavansa jatkossa olohuoneeseensa.

-Mun auton kylki ja takaosa ja en mä niitten nimiä tiedä, spoilerit ja broilerit, on ihan vituillansa, kun joku on pamauttanut siihen yön aikana, Susanna manaili.

-Mitä opimme tästä? Jatkossa parkkeeraan olohuoneeseen tai muutan pois Kalliosta.

Teksti:m Tuomela
Avainsanat: Susanna Laine

Kommentit

Pyssyyköhän se yhtään ”lommottomampana” siellä olkkarissakaan?

Pitää vaan ihmetellä, miten paha olo ihmisillä on, kun heti jo tuli kolme avohoitopotilasta tänne oksentamaan. Menkää lääkäriin.

Ja niin he menivät.

No yllättääkö jos ajaa autoa eikä edes tiedä perus osien nimiä niin on aika idiootti ihme jos otetaan koprjaimoilla vakavasti.. Toisaalta tuntuu että kukaan korjaamoilla tai renkaiden vaihdossa ei ota naisia vakavissaan joka muuten on aika helvetin ärsyttävää

Hei Miksi pitää asua Kalliossa jos on varaa autoon?

Fiiliksen vuoksi vai?

Tuntuu missit muuttavan kallioon, onko niin ettei ne oikein ole helsingissä pyörineet kun mun mielestä kallio (ei millään pahalla) ei ole just se paikka mistä luulisi missien ensimmäiseksi kämppiä etsivän.

Oma kommentti