Missi-Noora: ”En kaipaa silikoneja!”

Nora Hautakangas 1107Noora Hautakankaan valinta Miss Suomeksi herätti viime helmikuussa suuria tunteita. Kriitikot löysivät ulkonäöstä virheitä. Tumma, vahvapiirteinen tyttö ei vastannut mielikuvaa viljanvaaleasta, kiltistä Suomi-neidosta. Marraskuun Hymyssä Noora vastaa useisiin intiimeihin kysymyksiin itsestään.

Mihin ulkoisessa olemuksessasi olet tyytyväinen?

– Minulla on isältä perityt täyteläiset pusuhuulet. Olen tyytyväinen myös pitkään kaulaan ja pitkiin hoikkiin raajoihin.

Entä tyytymätön?

– Minulla on ollut joskus nenäkriisi. No, onhan se kyllä aika iso (naurua). Leveää lantiotani en saa kapeaksi, koska luusto on leveä. Peppua voisi treenata sievemmäksi, mutta peppujumppa vaatii paljon aikaa ja sitkeyttä.

Lähtisitkö alastonkuviin?

– Pelkän alastomuuden takia en lähde. Alastomuus on luonnollista, mutta luonnottomaksi sen tekee tietoinen näyttelynhalu ja näyttelyesineeksi suostuminen. Toisaalta alaston- ja vähäpukeisten kuvien raja on hyvin häilyvä. Provosoiva kontallaan olo narubikineissä on rivompaa kuin sensuelli alaston keho ilman osoittelua.

Ottaisitko silikoni-implantit?

– En kaipaa niitä. En voi tuomita kauneusleikkauksia, koska en tiedä niitä ottavien ihmisten motiiveja. Esimerkiksi syövän takia rintansa menettäneen implantti voi olla hyvinkin tärkeä osa henkistä eheytymistä. Ja jos ihmisen itsetunnon saa nousemaan tekotisseillä, mitäs tuomittavaa siinä on?

Teksti: Hymy
Avainsanat: Miss Suomi, Noora Hautakangas, silikoni, Suomi-neito

Kommentit

noora on todella sexy ja pantava nainen!!

Oma kommentti