Missi-Oonan myymälävarkauden ”meriselitys”: Polttaripila!

Oona KareKohumissi Oona Kare poseerasi yläosattomissa, hankki todistuksen siitä, ettei hänellä ole silikoneja ja kärähti lopulta myymälävarkaudesta!

Niinpä Oona teki ratkaisunsa ja erosi itse finaalijoukkiosta. Hän on nyt antanut aiheesta lehdistötiedotteen, jossa kertoo osallistuneensa Miss Suomi -kilpailuun siksi, että koki jo kärsineensä tuomion varkausasiasta. Iltalehti kertoi tänään Oonan varastelleen vaatteita noin 500 euron edestä Stockmannilta ja saaneen siitä tuomion huhtikuussa: 180 euron sakot.

Mutta mikä oli Oonan mukaan meriselitys varkaudelle:

-Kyseessä oli liian pitkälle mennyt polttaripila ja menin hölmöyttäni porukan mukana, vaikka näin ei olisi saanut toimia…

Uskoo ken tahtoo. Logiikan ymmärtäminen on sitten vielä oma lukunsa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Oona Kare

Kommentit

Voi tyttöparka minkä teit. Luotettavuutesi on nollassa. Tuostahan on tie vain ylöspäin. Voit rehellisesti sanoa jatkossa, että nousujohteinen ura. Yrittäjänä en ottaisi sinua edes kahvinkeittäjäksi. Ties vaikka keitin lähtisi mukaasi. Varastaminen ei ole väärinkäsitystä uhrin silmin katsottuna. Varastaminen on aina RIKOS. Sinun naamasi ei ole niin hyvän näköinen, että kannattaa olla epärehellinen. Minä en ainakaan maksa sinulle tukiaisia epärehellisyydestäsi.

Kukas nyt heittää ensimmäisen kiven? Virheitä sattuu ja tapahtuu. Tässä ei kuitenkaan kukaan kuollut. Tsemppiä kaunis Oona.

Niin sehän pölli 480e edestä.Varkauden raja menee siinä jossain 400e paikkeilla joten kyllä toi varkautena meni.

muuten ihan kiva mutta ei oo varkaus vaan on näpistys.. ei mee vielä varkauden puolelle summan pienuuden takia..

Oonakin se ehtii vielä piiiitkälle glamourisella urallaan, lapin jormia ja muita klassisia herrasmiehiä ”väärinkäsityttämään”…

Hei, älkääs nyt Justusta mollatko, poikahan on vasta 11v. Ei sen ikäiset vielä tiedä kaikkia lainkiemuroita.

Vaan onko tämänkin neidin kotona isokin varasto aiemmin (tai myöhemmin) väärinkäsitettyä tekstiiliä? Sittenhän tuo 180 + 500 onkin aika vähän?

Justus, jos oisit älykkäämpi, tajuaisit, että sakko on aina rangaistus, tässä tapauksessa 180 e, ja sen lisäksi tietenkin tuomitaan rikoshyöty korvauksina, eli tässä tapuaksessa se 500e

Jutun mukaan kannattaa varastaa siis. ”…Oonan varastelleen vaatteita noin 500 euron edestä Stockmannilta ja saaneen siitä tuomion huhtikuussa: 180 euron sakot.” Kun tarina ei kerro joutuiko Oona palauttamaan varastamansa vaatteet, voi sanoa että aika halvalla lähti… Taidan lähteä hakee juoksukaljat lähisiwasta.

Kyllä hyvien tapojen mukaan anastaminen kuuluu polttaripiloihin siinä missä aviorikos tupaan tulijaisiin.

En tiedä muista mutta mä en ainakaan tiedä mistä lähtien varastaminen on kuulunu polttareihin..Ei ainakaan mulle meinaa upota Oonan ”selitys”..

Oma kommentti