Missi-Sara Sieppi ja Hunks-Nikita: Välikohtaus Helsingin yössä!

Sara SieppiHunks-komistus Nikita Koutcherenko ystävineen bongattiin viettämässä iltaa Cirkus-ravintolassa joitakin päiviä sitten. Samassa paikassa nähtiin myös ex-Miss Suomi Sara Sieppi missiystävineen. Pikku draamalta ei vältytty illan pimeinä tunteina, Hymylle kerrotaan.

-Nikita ja Sara näyttivät läheisiltä ja halailivat yökerhon yläkerrassa, kunnes paikalle pamahti pieni blondi. Nikita lähti baarista pilkun jälkeen hänen kanssaan, mutta baarin ulkopuolella Sara kuitenkin juoksi pariskunnan kiinni. Näky oli vähintääkin koominen, kun Sara tuohtuneena repi Nikitan blondin käsikynkästä ja raahasi kiukkuisena miehen sivummalle. Blondi jäi ällistyneenä seuraamaan sivusta, kun Sara ja Nikita selvittelivät välejään. Loppujen lopuksi blondi polkaisi jalkaa ja jatkoi yksin matkaa, Hymylle naureskellaan Helsingin yöstä.

Nikita on ollut viime aikoina tuttu kasvo Helsingin yöelämässä. Viime sunnuntaina Hymyn lukijat bongasivat hänet Tiger-yökerhossa, ja samainen blondi oli Nikitan kainalossa alkuillan.

-Loppuillasta Nikita kuitenkin kuherteli yökerhon vip-tilan terassilla viime vuoden missikisaajan, Krista Haapalaisen kanssa saman viltin alla, Hymylle juorutaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Sara Sieppi, Krista Haapalainen, Nikita Koutcherenko

Kommentit

Hymylle hyvä vinkki: huumediilerit poket. Ei maksa mitään tämä vinkki.

Niin kamala mies, että tytötkin tykkää.

Portsareiden pitää puuttuu väkivaltatilanteisiin myös ravintolan ulkopuolella. Mutta kun monilla pokeilla (en nyt tarkoita tätä tapausta) on sitä huumediilausta, niin eivät ehdi, pitää käydä omaa kauppaa. Onneksi jo tosi moni portsari on tarkkailussa ja kuuntelussa ja tulevaisuudessa luemme juttuja sitten heistä – vankila odottaa.

Eikös tää oo se sekunda, kun se Pia jätti leikin kesken? Eikö tuo oo jo menneen talven Lumia?

pakkotässäsit vejellä venäjänmisukoita,vai mitä nikuta,hehehehe

Nyt Sauli Hollywootissa asti kiukkuaa kun häntä ylimieliseksi poliisikuulusteluissa luonnehtinut Nikita on kohta isompi julkkis.

heh, todella laadukasta journalismia, tässähän se oikea uutinen on toi sivulauseessa mainittu Kristan ja Nikitan väitetty kuhertelu…

Kateeksi käy nikitaa, ois kyl mukava päästä banee tota sieppiä.

Hmmm..tohon kuvaan ei kyllästy ikinä,on se niin hott tuossa!

Kyllä siellä Helsingissä sitten tapahtuu kaikkea ihmeellistä ja jännää…

Oma kommentti