Missi Satu Tuomisto voitti pokeriturnauksella kilpamatkan Prahaan!

Satu Tuomisto itkeeEx Miss Suomi Satu Tuomisto on voittanut Unibetin järjestämän Pokerirallin ja matkaa Unibet Openiin Prahaan.

Pokeriralli-turnaussarja huipentui viikonlopun finaalissa Jyväskylässä, jossa turnausvoiton vei kokeneempien konkareiden nenän edestä viime vuoden missimme. Satu kuittasi palkinnoksi matkapaketin syyskuussa järjestettävään turnaukseen.

Finaalissa pelasivat Pokeriralli-turnaussarjan kahdeksan viikkofinaalin voittajat sekä vierailevina kasvoina Satu Tuomisto ja rallikuski Kristian Sohlberg, joka sparrasi Sadun pelistrategiaa ennen finaalipöydän ääreen istuutumista. Pelin alkaessa tunnelma oli jännittynyt, mutta Satu pääsi ennen pitkää mukavaan vauhtiin.

-Tämä on ihan uskomatonta! En ihan vielä ole varmaankaan ehtinyt edes ymmärtää, että todella voitin. Ei tämä voi olla totta, kommentoi tuore voittaja turnauksen päätyttyä.

Välillä missin pelimenestys joutui vastatuuleen, mutta Satu käänsi tilanteen hienosti edukseen ja ryhtyi pudottamaan vastustajia pöydästä yksi toisensa jälkeen. Hän kohosi hiljalleen selvään johtoasemaan ja lunasti lopulta kaksintaistelun jälkeen 2 750 euron arvoisen Prahan-matkan itselleen.

-Lähden ehdottomasti mukaan Prahaan! Tällaista tilaisuutta ei voi jättää käyttämättä, Satu iloitsi.

–En tiedä, kannattaako ennen Prahaa enää harjoitella, sillä se voisi sekoittaa nyt hyvin toimineen pelityylin, Satu kertoi nauraen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kristian Sohlberg, pokeri, Satu Tuomisto

Kommentit

Oma kommentti