Missi täydessä tällingissä aamiaisellakin!

Marianne HarjulaMiss Miljoonana muistettava Marianne Harjula bongattiin tamperelaishotellin aamiaiselta.

-Ihmetystä herätti se, että hän oli aivan yksin. Mihin mies oli jäänyt? Joka tapauksessa enemmän kummeksuntaa herätti se, että Marianne oli viitsinyt tällätä itsensä vimpan päälle kuntoon. Tukka oli huolellisesti laitettu ja meikit ojossa. Ei kai nyt aamiainen niin juhlava tapaus ole, Hymylle ihmetellään.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marianne Harjula, Miss Miljoona

Kommentit

hassuja nää uutiset, mitäpä tuosta, mun mielestä kaunis nainen ja hienoo jos viitsii huolehtia itestään, eikä kävele kuin monet muut harakat suomessa, kuulin huhuja että olisi menossa ulkomaille nyt mallintöihin, hienoa!

Eihän.. Marianne Harjula laittautuneena aamiaisella. Eikä.

Ja sitten jos se olis aamiaisella ilman meikkiä, revittäis otsikoita siitä. ”missi ilman meikkiä – katso kohukuvat”. Ja sitten päivitellään, kuinka tavalliselta se näyttää.

Ei ole helppoa naisen elo ei.

Mikäs uutinen toi nyt muka on? Mä olen ihan tavisnainen ja silti jos olen hotellissa en mene räjähtäneen näköisenä yleisiin tiloihin. Olisko tän missin ( kuka ikinä onkaan) pitänyt mennä sinne aamutakissa ja paplarit päässä?

Joo tiedän tapauksen ja se on aina tällingissä, varmaan yölläkin nukkuu meikit lärvissä.

Mikä teitä risoo näissä hauskoissa pätkissä joita on Hymy ja Seiska tulvillaan. Semmoinen harmittomuusko? Onko teillä harmeja omassa elämässänne? Otitteko pillerinne.

Kerrottiinkohan uutisessa, mitä tamperelaisessa hotellissa mahtoi olla aamiaisena? Mustia makkaroita ja hilloako? Vähäsen jäi vaivaamaan, että näin mahtava uutisoiti ei paljasta koko totuutta.

Oma kommentti