Missi-Viivi kommentoi suhdettaan Martina Aitolehteen

Viivi PumpanenMiss Suomi Viivi Pumpanen kertoo helmikuun Hymyssä elämästään ja lapsuudestaan, ja on antanut Hymylle myös lapsuuskuvansa.

Pumpanen ottaa kantaa myös hänen ja Martina Aitolehden ystävyyteen.

Salarakas Martina Aitolehdellä on lähestymiskieltoinen varsin negatiivinen imago, ja hän on ystäväsi. Miten tämä vaikuttaa Miss Suomen imagoon?

-Eikös kaikki Suomen viihdelalan ihmiset ole ystäviä keskenään?

Ei takuulla.

-No sitten…tämä…meillä on paljon yhteisiä ystäviä. Hän on järjestänyt Miss Helsinki -kisan, jonka voitin. Tämä ei tarkoita, että olisimme parhaita kavereita. Martinan julkisuus on hänen asiansa…

-Ei meillä itse asiassa kamalasti yhteistä ole. En näe oikeastaan mitään samaa, olemme ihan eri planeetoilta. Mutta toimeen tullaan, kun ollaan samassa huoneessa, Viivi sepittää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti, Viivi Pumpanen

Kommentit

KERRO MINULLE KETKÄ OVAT KAVEREITASI, NIIN MINÅ KERRON SINULLE MINKÄLAINEN SINÄ OLET!

Pumpanen maksettiin missiksi.
Nyt nämä kuminaamat valtaavat mediat omilla idiotismia lähentelevillä teoillaan ja puheillaan.

Tosin voisin mäkin jauhaa vaikka ja mitä kun siitä maksettaisi…

Ainakin osaa esittää asiansa selvästi, kävi käräjillä tai ei. Viivi taas antaa eipäs-juupas-ei kuulu mulle-ei oikeastaan-joo lausuntoja. Minä oon varma että kavereita ovat, mutta eipä voi jostain syystä myöntää sitä.

hehe! Millä MARTINA opettaa mitään lausuntojen antamista, kun on vähän väliä Eskobarin kanssa oikeudessa vastaamassa sanomisistaan ja teoistaan!!

Martina ja Eskohan oli vieraina näissä Petskun järjestämissä voittojuhlissakin.. Ihmeellinen muija tää Viivi, selvästihän ne on kavereita. Mitä sitten? Eihän se nyt tee tästä Miss Suomesta sen huonompaa ihmistä kaveeraa kenen kanssa hyvänsä. Martina sais opettaa vähän lausuntojen antamista mikä on järkevää.

ei tässä ole kyse mistään viivin mollaamisesta, vaan hänen lausuntojensa kommentoinnista. syy ei ole hymyssä, vaan ehkä pikemminkin siinä, mitä lausuntoja missi antaa asioista. jokainen voi vetää omat johtopäätöksensä siitä, ketä pitäisi uskoa.

Kylläpäs nyt Viiviä mustamaalataan oikein urakalla… Mutta tää nyt on tätä perus-Hymy-tyyliä, yritetään kaikilla maailman pienimmillä jutuilla mehustella, vaikkei niissä olisikaan mitään erikoista takana. Rasittavaa suorastaan.

NYT meni Pumppuseen maku. En todellakaan tiennyt olevan Aitolehmän kavereita!!

Tosi petetty olo… =(

Siis tää muijahan on kaikkien ääliöiden ”äiti” ja tuokin on liian kohteliaasti todettu. Ennen misseillä oli sentään jonkinlaista aivotoimintaa havaittavissa, mutta tällä tyttelillä ei ole kyllä kaikki kortit pakassa. Säälittävää !

tosi, tosi jännää, että pumppis oli kutsunut martinan ja eskon katsomaan missifinaalia. silloin pumppis kai ajatteli, että martinan ja eskon ystävänä on coolia olla, mutta nyt on toinen ääni kellossa. uskomaton tuuliviiri ja onnenonkija tuo nainen.

Oma kommentti