Missi-Viivi valitsi ”läheisekseen” kohu-Martina Aitolehden?

Viivi PumpanenEilisessä missifinaalissa nähtiin yllättäen myös julkkisvieraita, kuten kohumalli Martina Aitolehti ja hänen miehensä, Hunks-tanssija Esko Eerikäinen.

-Jokainen kilpailija sai ottaa kisan kannustusjoukkoihin kolme läheistään. Näimme missi-Viivin poikaystävän palloilevan koko illan Matinan ja Eskon kanssa. Siinäkö sitten oli Miss Suomen kolme läheistä? paikalla ollut ihmettelee ja laukaiseepa vielä suoraan:

-On se tosi hienoa, että hallitsevan Miss Suomen ystäväpiiriin kuuluu nakukuvilla ja salarakastaustalla julkisuuteen ponnistanut, lähestymiskiellossa oleva hömppäjulkkis! Jos ajatusmaailma tulee olemaan ystävillä yhtenäinen, millainenkohan missivuosi suomalaisia odottaakaan…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Martina Aitolehti, Viivi Pumpanen

Kommentit

Hey haloo.. Martina muistaakseni järkkäs Miss Hki kisat 2009 ja Miss Hki lienee Viivi Pumpanen, joten kyllähän ne nyt on tunteneet jo tovin.
Sitä kautta lienee Viivikin tutustunut Hunksiinsa..
Piiri pieni pyörii

Naurettava teksti taas tämäkin. Ei yhtään ainutta faktaa ja muutenkin ihan typerää spekulaatiota. ”Näimme missi-Viivin poikaystävän palloilevan koko illan Matinan ja Eskon kanssa.” No kai se nyt ”palloili” niiden kanssa jos kerran tuntevat toisensa Hunksin kautta. Pitäisikö jonkun median takia esittää, ettei tunne jotain tuttaviaan? Mistähän on taas päätelty, että Viivi ja Martina olisivat jotain sydänystäviä… Siitä, että ovat maininneet tuntevansa toisensa? Ja vaikka olisivat, niin ei se tosiaan kerro yhtään mitään Viivistä itsestään. Hohhoijaa. Odotellaanpas nyt ja katsotaan miten se Viivin missivuosi lähtee liikkeelle ennen kuin aletaan hirveästi mollaamaan. Tässähän se testi vasta tulee tämän seuraavan vuoden muodossa, eiköhän se ajan myötä tule selville, että millainen henkilö tämä uusi Miss Suomi on. Ei voi vielä tietää, vaikka Viivi hoitaisi missivuotensa vaikka kuinka hyvin!

Oma kommentti