Missiasiantuntija jyrähti: Miss Suomi Sara Sieppi samaa sarjaa BB-kisaajien kanssa!

Sara SieppiMiss Suomi Sara Siepin on huhuttu matkustaneen Tahitille kuvaamaan Suomen Selviytyjät-tosi-tv-sarjaa. Matkalla on mukana myös muita naisjulkkuja, kuten ex-salarakas Martina Aitolehti, BB:stä tutut värikkäät hahmot Iida Ketola ja Henna Kalinainen sekä Playboylle poseerannut silikonijulkkis Susanna Penttilä.

Itsekin missituomarina ja iltapäivälehden missitoimittajana toiminut Voicen uutispäällikkö Mikko Räsänen kirjoittaa tänään julkaisemassaan tekstissä olevansa surullinen missikulttuurin alasajosta. Hän viittaa Miss Suomen osallistumiseen tosi-tv-ohjelmaan muiden värikkäiden julkkisten, kuten BB-asukkaiden kanssa.

-Ei siis ihme, että missien arvostus on tippunut tasaisesti ja on nyt samaa sarjaa entisten BB-kisaajien kanssa. On surullista, että Miss Suomi kuuluu nykyään tittelinä tasavertaisesti yllä mainittujen täysin turhien tittelien rinnalle, Räsänen kirjoittaa.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Iida Ketola, Martina Aitolehti, Mikko Räsänen, Sara Sieppi, Susanna Penttilä

Kommentit

Niin ja vielä jatkoa edelliseen suomessa näyttää lääkäritkin uutisten mukaan saavan toimia ilman työlupia tms eli mitäs siihen sanot pekkadgdg? : )

PekkaDgdg, oletko jotenkin vajaa, kateellinen vai muuten vaan mielisairas? Huhhuh mitä idioottipaskaa tekstisi. Työlupaa ei tarvita jenkeissä ennen kuin on todellakin töissä. Ja ihan tiedoksesi täällä on pilvin pimein meksikolaisia ja ties ketä töissä ilman sitä lupaa, ketä kiinnostaa. .

Miss suomi ajettiin samaan kastiin bb-roskasakin kanssa jo siinä vaiheessa kun pumppasesta tehtiin missi.

naulan kantaan…
en tajua mitä aitolehdet ja jutta jussilat ja hunksit tekevät tässä yhteydessä
kas kun ei tuksua oteta laulamaan sinne missikisoihin

Itse olin missikuvioissa mukana edellisellä – ja seurailin läheltä jonkin aikaa tälläkin – vuosituhannella, ja kaikki kunnioitukseni Makuselle ja Himbergille. Touhun siveellisyydestä pidettiin huolta, lähtökohtaisesti perättiin hyviä tapoja ja varsinaiset tyrkyt pyrittiin karsimaan.
Makunen piti huolen, että koneisto pyöri, mutta myös isähahmona kantoi huolta, oliko ollut aikaa unille ja ruokaa riittävästi yms. Hus pois puheet irstaasta äijästä, joka kylmästi pyörittää tyttöjä ja rahaa itsekkäin tarkoitusperin.

Maailma, viihde, media ja sen kuluttajat ovat muuttuneet. Vanhan ajan missi-instituutio ei sellaisenaan enää tyydytä, mutta samankaltaista glamouria ei siihen voidakaan enää palauttaa. Entisaikaan oli komeaa nähdä kimmellystä kun sitä harvakseltaan esim tässä muodossa tarjottiin. Nyt on viihdettä tarjolla mitä kanavaa käyttäen tahansa ja julkisuuteen haluaville on väyliä lukemattomia. Nykyinen Miss Suomi haluaa mallin- tms. uralleen pontta tittelistään ja riitoja töiden suhteen syntyy. Näitä töitä kun voisi hakea muutakin kautta itse ja aktiivisesti. Alkuaikoina jo titteli itsessään oli haluttu ja vuoden aikana tehdyt keikat olivat mieluista puuhaa. Mutta kuten sanottua, maailma ja vaatimukset muuttuvat.

Mieluiten näkisin koko Miss Suomi-instituution lakkautettavan ennenkuin se lässähtää Gustafsberg-Aitolehti-Hunks -tyyliseksi tötöilyksi. Perustettakoot tähän jokin muu keimailukisa, jos kerran kysyntää ja tarjontaa löytyy, uusin nimin ja kriteerein ja toisella konseptilla. Kun ei tarvita enää herttaista Suomi-neito -tyylistä luomukaunotarta pikkutyttöjen ihanteeksi sairaaloissa vierailemaan.

Miss Suomen viitta ei mielestäni ole ansainnut alennustilaansa enää nykypäivän lauteilla. Saisi jäädä osaksi Suomen glamour-viihdehistoriaa kansallispukukierroksineen. Missit olivat meidän ”viattomia” kuninkaallisiamme aikoinaan.

miss suomi kisat pitäs järjestää vaikka joka toinen tai neljäs vuosi.samoin kun tangomarkkinat olisi syytä järjestää harvemmin..mitään arvostusta kummassakaan enää kun missejä joka toinen ja samoin kuninkaita pilvin pimein

BB asukkailta vaaditaan enemmän soveltuvuutta ja taitoja kuin missikisoihin pyrkiviltä tyrkyiltä.Nuo mukaan otetut bbssä käväisseet edustavat vain itseään.

Wannabe pissiksiä koko remmi.Ulosoton vakio asiakkaita läpi elämän,paitsi Jutta joka rikastui ex-ukkonsa rahoilla.

jo 70-luvulla missit pelleili Speden halpatuotannoissa, ja Anne Pohtamo pyöri New Yorkin kokkeliklubeilla jonkun huijarin kainalossa, kunnes hurahti helluntaihin. Ei se nyt mitään aatelisten glamouria ollut silloinkaan.

Suomen missit on kautta aikojen ollut samaa sarjaa…. ja niin ulkoisastikkin kerta tulosta ei ole tullut…

on syypää näihin että kun ei järjestä misseille kunnon hommia niin pitää lähteä mukaan kaikkeen typerään..

Minkä hiton takia kaikkein kanamaisimmat vosut pyörii mediassa? Minulta on mennyt usko miesten ja naisten tasa-arvoon sen takia.

Miss Suomi tulisi lakkauttaa kokonaan. Miss Suomella ei ole mitään annettavaa kansalle. Etenkin nuorille ja lapsille, joiden esikuva missi on ennen ollut. Esim. Viivi ja tämä Miss Suomi on jäänyt mieleen lähinnä kanamaisuudellaan. Misseissä ei ole enää mitään ylvästä ja arvokasta. Muutamia vuosia takaperin missi oli ylväs, hyväkäytöksinen, fiksu kaunotar. Misseistä tulee tällaisiä täysin b-luokan julkkuja tällaisten Gustafsbergien ja Sunnevien kanssa, jotka tekevät yhteistyötä Hunksien, Aitolehden ja muiden vähemmän arvostettavien ”julkimoiden” kanssa.

Kiitos Pekka Dg Dg:lle infosta + asiallisesta kommentista. Kannattaa kuitenkin, asioiden edistämiseksi, ilmoittaa juttu Yhdysvaltain Helsingin suurlähetystöön, tai vähintäänkin konsulaattiin. – Ja noileesti.

Entäs tämä ex-missi?

Ex-missi Pia Pakarinen rakentaa kovasti ”kansainvälistä uraansa”, johon kuuluu jo YKSI parin viikon mittainen reissu Los Angelesiin ”työtilaisuuksia katsastamaan” sekä nyt alkava, seuraava, NOIN KAHDEN KUUKAUDEN mittainen reissu – taas USA:han.

Työtilaisuuksien katsastaminen katsotaan USA:n lain mukaan työnhakumatkaksi, joka ei ole mahdollista pelkällä turistiviisumilla, vaan siihen käytännössä tarvitaan jo työlupa:

Työluvan saaminen USA:han taas vaatii sitä, että työntekijällä on;

A) Työnantajalta kirjallinen kutsu saapua töihin.

B) Työnantajan yhdessä työntekijän kanssa hakema työlupa, jonka yhteydessä työnantajan joutuu tavalla tai toisella todistamaan USA:n suurlähetystölle Suomessa, eli sille taholle, joka Pia Pakarille työluvan myöntää, että sillä on varaa palkata työntekijä palvelukseensa.

1 tai 2 viikon työrupeamia USA:ssa (Pia Pakarisen edellinen matka) USA:n työlupakäytäntö ei oikeastaan edes tunne.

Nyt voisi kuvitella, että kun USA:han lähdetään alle 3 kk matkalle niin kyseessä on taas turistiviisumilla tehty matka: Joka siis työnhakutarkoituksissa on laiton. Muuten jokainen USA:ssa työskentelystä halajava voisi vain lähteä sinne ”etsimään töitä”. EU:n sisällä tämä onnistuu, USA:han EU:sta ei.

Kysymys kuuluu miten Pia Pakarinen uskaltaa toimia näin, koska seuraamuksena voi olla jopa neljän vuoden porttikielto maahan, puhumattakaan, että viisumirikoksen tehnyt, ns. laittomasti maahan tullut, laiton työnhakija pidätetään ja hänet poistetaan maasta pakkokeinoin.

Jos Pakarinen on USA:ssa ilman työviisumia ”kartoittamassa työmahdollisuuksiaan” tarkoittaa se käytännössä aivan samaa kuin jos meksilainen tulisi rajan yli lomalle USA:han, mutta todellisuudessa viettäisikin aikaansa töitä etsien ja jopa töitä saaden.

Toivottavasti näin ei kuitenkaan ole. Tietääkö kukaan ovatko työlupa-asiat kunnossa vai eivät?

no eipä nuo missit koskaan mitään sivistyksen perikuvia ole olleet. Mukava vain että nykyään julkisuudessa saa olla ihmisiä jotka ei ole täydellisiä.

Juuri näin. Miten helvetissä Sunnevat ja Jutta Jussilat ja Hunksit liittyvät arvostettavaan missikulttuuriin

Kisa mennyt alas jo siitä lähtien kun Jutta ystävineen toivat mukaan pissismeininkinsä. Sunneva ja Aitolehti luotsaavat jatkossa Miss Suomea? Ei hyvältä vaikuta. Nykyinen Miss Suomi ei ole järjen jättiläinen. Hunksit, Miss Helsinki, Miss Suomi ja BB-julkkikset kaikki samassa köörissä.

Turha tätä on kaataa Siepin syyksi. Eikka (Makunen) itse sen on aiheuttanut.

Oma kommentti