Missiasiantuntija listasi tuoreet missimokat – ja niitä riittää, lue!

Kaapo VäistöHymyn missibloggari Kaapo Väistö on ahkeroinut ja listannut syyskuun lehteen vuoden aikana sattuneita missimokia. Ja niitä riittää. Tässä hieman esimakua, lue loput printtilehdestä:

-Miss Hot Rodissa kohautti Henna Mäkinen: löysän yläosan vuoksi toinen rinta pullahti ulos! Kaksi kertaa! Teinipojat tykkäsivät näkemästään ja kannustivat Hennan voittoon.

-Rouvilla on omat kisansa ja niissäkin osataan ”neiteillä”. Mrs. Universumissa Heidi Pölkki valitti kannustuksen puutetta. Kaikkien aikojen tasottomimmissa rouvamittelössä Pölkki tuli viidenneksi, mitä hän ruoti netissä kauan ja hartaasti. Who cares?

Suvi Pitkänen päätti yrittää Miss Suomi -kisassa vielä kerran, tällä kertaa silikonirinnoin. Suvi passitettiin kotiin semifinaalista. Sittemmin hän on möläytellyt mielipiteitään lehdissä. Luulisi hänen tienneen missiorganisaation kannan silikoneihin…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Heidi Pölkki, Henna Mäkinen, Kaapo Väistö, Kaapon kaunottaret, Suvi Pitkänen

Kommentit

Pölkki tuntuu olevan ihan yhtä viisas ja kaunis kuin maitotölkki 🙂

Hyvä Kalle & kyllähän niitä mokia riittää. Mä muuten olen kissojen Universum kisan voittaja ja ylpeä siitä. Mamman kaa aina luetaan sun blogia ja nauretaan kivikautisille missiorganisaatioille.

Koskakohan Makunen käy kuokkasella teetättää Pekkarisen tyylisen tupeen yläpään täydennykseksi? Onko sulla sisäpiirin tietoa? Kun se yläpää näyttää muuten niin tyhjillä käyvän…

=^..^=

Eikö Miss Hot Rod 2008 Tanja Tolvanen kuuluisi myös tähän listaan, vai liekö se moka että esiintyy Mr Daddyn kanssa aikuisviihdekuvissa ja kuuleman mukaan myös videossa.

”-Rouvilla on omat kisansa ja niissäkin osataan ”neiteillä”. Mrs. Universumissa Heidi Pölkki valitti kannustuksen puutetta. Kaikkien aikojen tasottomimmissa rouvamittelössä Pölkki tuli viidenneksi, mitä hän ruoti netissä kauan ja hartaasti. Who cares?”

Piti ihan käydä lukemassa nuo keskustelut ja voi mikä myötähäpeä tuli. Eikö omakehulla ja sumentuneella omakuvalla ole enään mitään rajaa? Voi apua.

Oma kommentti