Missihäät tulossa

Saana AnttilaEx-missi, nykyinen poliisikoululainen Saana Anttila aikoo avioon ensi syksynä. Avomieskin on poliisi. Saanan vauva syntyy huhtikuussa.

– Valmistumiseni siirtyy hieman.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Saana Anttila

Kommentit

kertokaa veljestä? anttiloiden tosi teevee sarja olis kiva 🙂 onnea saanalle.!

Siitä oli Seiska päiväässä joskus juttu, kun se tilitti ettei nää siskot piä yhteyttä tai jotain. Emmuista. Pitkä aika sit.

WAU PITÄISKÖ NÄISTÄ KOUHATA ENEMMÄNKIN HYMY HEI?
JOS NÄÄ TÄLLEEN AIHEUTTAA KESKUSTELUA?
ONKO ANTTILAN TYTÖT SIIS JO SAANEET? WAUUU!!!

SIIS MUUTAKIN KUIN BATTERYÄ

Joopajoo, hienoja on. Yhdelle heistä (en kyllä millään muista nimeä) oli pakko säälistä antaa joku titteli, kun ravasi kaikissa mahdollisissa miss maitokannukisoissa ihmisten kiusana vuositolkulla.

Anttilat ovat hienoja ihmisiä, jotka minulla on kunnia henkilökohtaisesti tuntea. eivät ehkä enää niin julkisuudenhenkilöitä, mutta heistä ei ole mitään pahaa sanottavaa.

Ei näistä anttiloista taideta enää koskaan päästä? Montako kymmentä niitä oikein on?

Ekaksi veikkaisin, ett Kaapolla on sormensa pelissä, ett Saanasta tehdään juttua. Toiseksi mieluummin luen tälläisiä juttuja positiivisista elämänmyönteisistä henkilöistä kuin alkoholismi pilasi elämäni ja blaablaablaa. Me suomalaiset ollaan liian synkkiä eikä osata iloita toisten puolesta.

Onko toi julkasemisen arvoinen asia? Joku tavallinen tallaaja, ei mitään ihmeelisempää meriittiä. Missinä ollut joskus, Suomessa moni muukun nainen saa lapsen.Miksi ei niistä kirjoitella?

Oma kommentti