Mitä BB-Iidalla on Aleksi Valavuorta vastaan? ”Idi**tti!”

Iida KetolaBig Brotherista ja Viidakon tähtösistä tutuksi tullut Iida Ketola tunnetaan ehkä jopa liiankin suorasuisena naisena, jonka sanavarastoon v*ttu kuuluu lähestulkoon yhtä usein käytettynä kuin ja-sana. Nyt Iida on haukkunut Twitterissään juontaja Aleksi Valavuoren.

Eilen uutisoitiin Valavuoren juontaman Voittajajoukkue-nimisen ohjelman katsojakadosta. Ohjelma siirrettiin lauantai-illan prime timestä eli parhaasta katseluajasta lauantaipäivään, ja ohjelmapaikalla aletaan esittää rikossarjan uusintoja.

Nyt Iida on kertonut olevansa vahingoniloinen asian puolesta. Hän on tyytyväinen, että sarja floppasi, koska Valavuori on hänen mielestään idi**tti. Sen enempää Iida ei ihmettelyistä huolimatta aihetta avaa.

Nainen perusti jokin aika sitten oman parturiliikkeen Helsinkiin. Aleksi Valavuoren kannattajia asiakkaina ei kaiketi tämän jälkeen ainakaan nähdä. Ehkäpä tuoreen yrittäjän kannattaisi ryhtyä miettimään tarkemmin julkisuudessa esittämiään teinimäisiä mielipiteitä, mene ja tiedä.

Iida Ketola asuu nykyisin avoliitossa NRJ:ltä tutun ”aamupojan”, Renne Korppilan kanssa. Renne vaihtoi päällikkötoimittajana työskentelevän aviovaimonsa BB-tähteen jo yli vuosi sitten.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aleksi Valavuori, Iida Ketola

Kommentit

jaa että ihan jopa siis hymyäkin haukkunut? No se on kyllä sitten jo eritttäin erittäin erittäin vakavaa!

Hyvää mainosta tuollaiset mielipideäläykset ihmisen yritykselle.Luin jostain että firmalla on 30vuotinen perinne. Aiettä!

kannattas tutustua naisen twiittauksiin enempikin sehän ei muuta tee kun vittuilee ja oksentaa siellä pahaa oloonsa kaikille
jokaisesta on jokin negätiivinen mielipide.
tuolleen hankkii kyllä vihamiehiä
onhan se hymyäkin haukkunut julkisesti mutta valitettavasti hänkään ei olis tuotakaan vähää ilman lehtiä
surulliin tapaus

Oma kommentti