Mitä ihmettä – onko tässä suomalaisjulkkisten neliödraama, katso paparazzikuva!

Suomen viihdemediassa on pähkäilty viime viikkoina omituista suhderulettia. Onko se nyt tullut neliödraamavaiheeseen, vai mistä Hymyn haltuunsa saamassa paparazzikuvassa on kysymys?

Mr. Finland Teppo Säkkinen ja Dj-malli Suvi Pitkänen ovat taistelleet lehtien sivuilla erottuaan huhtikuussa. Kumpikin on haukkunut toistaan kiitettävästi. Teppo deittaili jokin aika sitten kohumalli Marianne Kalliota, joka hänkin osallistui Suvi Pitkäsen arviointiin, ja toisin päin. Kallio jopa uhkasi tehdä Suvin väitetystä häiriköinnistä rikosilmoituksen.

Myöhemmin Marianne ja Teppo muuttuivat vain ”ystäviksi”. Suvi taas oli tällä välin löytänyt rinnalleen personal trainerinsa, Patrick Roosin. Eipä aikaakaan, kun Suvi lemppasi hänet pois ja lämmenneet välit Teppoon on jälleen uutisoitu. Patrick taas on tilittänyt Suvin olleen epäreilu – hän oli ehtinyt jo irtisanoa asuntonsakin.

Menitkö sekaisin? Vähemmästäkin. Mutta nyt vasta seuraa kliimaksi. Patrick ja Marianne on puolestaan bongattu Helsingin Cafe Picnicistä treffeiltä. Hymyn paparazzi nappasi kuvan intohimoisesti keskustelevasta parista.

Joko kyse on suoranaisesta neliödraamasta, eli parit deittailevat jo toisiaan sekaisin. Tai sitten Marianne ja Patrick olivat vain selvittelemässä omia välejään. Tiedä häntä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marianne Kallio, Patrick Roos, Suvi Pitkänen, Teppo Säkkinen

Kommentit

Oma kommentti