Mitä ihmettä! Suomalaisten kohujulkkisten mystinen katoaminen hämmentää!

Henna Kalinainen, Martina AitolehtiHymyyn on tippunut useita vihjeitä suomalaisten naispuolisten kohujulkkisten mystisestä katoamisesta. Esimerkiksi Martina Aitolehti on ilmoittanut lähipiirilleen lähtevänsä ”matkalle” kuukaudeksi. Omituista kyllä, hänellä ei ilmoituksensa mukaan ole sähköposti- tai puhelinyhteyttä käytössään koko aikana.

Vastikään naimisiin menneen Susanna Sievisen kerrottiin siirtäneen häämatkaansa työkiireiden takia. Myös hän on Hymyn saamien tietojen mukaan ”katoamassa”, aivan samoin kuin kohukaunotar Maisa Torppakin.

Tänään Hymy-lehden BB-blogin pitäjä Henna Kalinainen on ilmoittanut toimitukseen, ettei voi pitää blogia loppuun asti, sillä hän lähtee kuukaudeksi salaiseen paikkaan. Myöskään hän ei pääse sähköpostiin eikä puhelimeen tänä aikana.

Voice paljasti syyskuussa suomalaisten julkkisten osallistuvan Tahitilla kuvattavaan Selviytyjät-tosi-tv-sarjaan. Jenkkiformaattiin pohjautuvan realityn Suomen-erikoisuus on nimenomaan se, että osallistujat ovat julkkiksia. Selviytyjissä kaksi heimoa taistelee keskenään kestävyydestä autiolla saarella, askeettisissa oloissa.

Aiheesta lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Maisa Torppa, Martina Aitolehti, Henna Kalinainen

Kommentit

heh — toivottavasti kuvaukset kestävät ja pitkään!

tai sitten nämä ”kohukaunottaret” ovat jälleen kauneusleikkauksissa jossain virossa tai baltiassa..silikonia vielä mahtuu sinne sun tänne…

Kävisipä tässäkin tapauksessa Lokomotiv Jaroslavlit…

Nyt alan uskoa jo korkeampaan voimaan.Mitään näin hyvää uutista ei ole pitkiin aikoihin ollut. Älkää nyt vaan helvetissä ruvetko etsimään näitä turhiksia. Saattavat vahingossa vielä löytyä ja palata pilaamaan elämäämme tänne kotisuomeen.

Jännää kun en minä eikä lähipiirini tunnista ketään noista ressukoista, joita Hymy väittää julkkiksiksi.

Miten saadaan myös julkkis-ressukka Tukiainen katoamaan ??

Ikiaikaiseen unohtumattomuuteen menevät nämä kaikki julkkistyrkyt. 20 vuoden kuluttua kukaan ei muista heistä mitään koska he eivät ole mitään – eikä tarvitsekaan olla. – Hieno tulevaisuus ja erittäin hyvä esimerkki julkkistyrkkyyden kaikkein pahimmista puolista.

Opiskelpaapa, naiset, itsellenne, aito ammatti ja pärjätkää sillä. Niin miehetkin tekevät. – Tissit ja silikonit eivät kanna ainakaan eläkeikään (63 v.) asti.

Lisäksi olette erittäin vaarallinen esimerkki Suomen nuorisolle.

Pai pai, toivottavasti eivät enää koskaan löydy nuo turhikset.

Olen katkera ja kysynkin: miksi Jonsku ja Julle Tuksunkaista ei otettu matkalle mukaan.

Osaako kukaan vastata? Edes tuotantoyhtiö? Pliis!

Mitä näistä nyt kaipais?Toivottavasti Martin ei tän jälkeen kirjottele taas sitä ”meikäläinen sitä ja tätä” ja mainosta niitä kauneushoitoloiden nimiä missä hän Martin ”meikäläinen” kävi ottamas manikyyrit ja muut hoidot.

JULKKIKSILTA KADONNUTTA: Hennan leuka, Tatska-Marttiinan lauluääni, Suskin nuoruus ja Maisan luomut. Tosin luomut on kaikilta mennyt. En usko, että alan seuraamaan tekotissejä saarella.

Nii.. TUKSUT JA PARVIASEN LAPSONEN UNOHTU. TURHIKSIEN KOKOONTUMISAJOT. TOIVOTTAVASTI EI ENÄÄ NÄY TAI KUULU. ottakaa vain mukaan, kyllä lippukuista huolehditaan, jos reissu kestää kauan n. 85 vuotta.

Mitenkäs nyt käy kaikkien katoajien opiskelujen ja töiden?

Tässä loput osallistujat
: Diili-Susanna, Marttaliiton toimitusjohtaja Heikkilä, Susanna Penttilä,Sara Sieppi, Susanna Sievinen, Bb- Iida Ketola.

Siinä siis oikein julkkisten Ö-luokkaan, miss suomea lukuunottamatta. Missä ovat kulttuurin, todellisen viihteen ja urhailun edustajat?

Kaikki osallistujat miss suomea lukuunottamatta ovat tunnettuja lähinnä seiskan sivuilta ja silikoneistaan sekä topless-kuvistaan

Eivät ole tulleet järkiinsä. Joku muu taho vaan maksaa hetken paremmin, ja luulevat uransa edistyvän siitäkin, kun oikein telkkariin pääsevät.

Vaan Myhyyn palaavat, aivan varmasti. – Viimeistään itku silmässä, kuinka väärin heitä on kohdeltu julkisuudessa = ei mennytkään kaupaksi ja keikat vähintäänkin triplaantuneet.

Myhy heidät nosti, ja Myhy heidät pelastaa, jos tarvis/kustantaja haluaa.

Mediamaailma on aika raakaa, ja toimii rahan = mm. mainosmyynnin ehdoilla, vaan itsehän sinne julkisuuteen tunkesivat.

Mediakasvatus on saatava oppiaineeksi kouluihin, jo ala-asteella (nykyisin kai alakoulu), että lapset eivät saa vääriä käsityksiä julkisuuden kaikkitekevästä voimasta.

On se jännä, kun julkkikset katoavat Hymyltä… roskalehdeltä tahtovat kadota, on se jännä. Olisivatko jännästi tulleet järkiinsä.

Toivottavasti menevät yksityiskoneella ja se räjähtäisi tuhannen kappaleiksi!

Toi vasemman puoleinen tyttö on ihan ihmisen näköinen, onko se Henna? Ompas muuttunut edukseen.

Ei huolta,Tukiaiset ei katoa,vaikka kuinka toivoisi!

kuitenki katotte pili kovana ku on bikinibeibejä ruudussa

Siis Silicon Island-kamppailu? Toivoin, että katoaisivat pidemmäksi aikaa. Valitettavasti katoaminen tarkoittaa, että nämä silikonivuoratut naiset ovat sitten tyrkyllä televisiossa sen jälkeen. Onneksi on muitakin kanavia ja kaukosäädin.

Tirtsa: Jos sinulla ei ole tv-maksua maksettuna, miten voisitkaan katsoa sitä (maksulappua siis). Tunkkimainen virhe.

Ei tarvitse tulla takaisin. Jää Kaalinaiseltakin työkkärirahat saamatta.

voi kun ne jäis tonne, eikäkukaan tulis koskaan takasin.

Mä sitten vaadin että nämä cee luokan julkut JÄÄ sinne saarelle! Ei kiitos enää tänne takaisin pilaamaan Suomen mainetta! Katsokaa nyt totakin kuvaa, leuaton Henna ja viiksekäs Mara! Tässä on selvästi valittu surkuhupaisimmat luuserijulkut yhteen, Henna, Suski, Maisa, Mara jne.
Ei huolittu mitään oikeita julkkuja mukaan.

Kai tukiaisetkin lähti??? Ja Tuija ”Kultasormi” Järvinen?

Tirtsa hei, sun ”lupa”maksuillas ei oo mitään tekemistä yksityisten kaupallisten tv-yhtiöiden ohjelmien kanssa. Pieni yleissivistys taas, kiitos.

Hyvä et raukat lähetetään tonne et jollakin tapaa ne saa vuokriin rahat!!!

Tisseihin ja kuoppaisiin kankkuihin hankkivat lisätäytettä. Ei ole tullut mieleeni, että joku olisi kadonnut.

Voi hyvää päivää.Juuri tämän kaltaiset ohjelmat ovat syy miksi minä en maksa televisiomaksua. :-)Enkä myöskään katso sitä.

KADOTKAA LOPULLISESTI. KETÄÄN EI KIINNOSTA TUOLLAISET ÄRSYTTÄVÄT TYYPIT. PAINUKAA V::UUN

HEEH.. NE MENEE OHJELMAAN JA SEN TAKIA OVAT ”HÄVINNEET ”VIIKKO TAI KAKS KYLLÄ ME KESTETÄÄN ILMAN MEIDÄN UPEITA JULKKIKSIA!

Wauu mikä uutinen.8v. Juliako näitä kirjoittaa?Eikö Marttiina Kakka kopiointi onnistunutkaan?Mikä on Maisa?Miksi Tuksut ei lähde laihduttamaan?.miksi kirjoitan tänne?

Minua kiinnostaa. Mutta minä osaankin kirjoittaa ja lukea.
Kiinosta-sana ei ole suomea.

Ei hämmennä – eikä kiinosta. Katoaisivat vain kokonaan.

Oma kommentti