Mitä ihmettä?? Tältä Johanna Tukiainen näyttää nyt – katso kuva!

Johanna TukiainenHymy yhdytti Johanna Tukiaisen muutama päivä sitten kaupungilta. Valkoiseen huopaluomukseen pukeutunut Johanna näytti yllättävän virkeältä, hyvinvoivalta ja laihtuneelta, vaikka takana on varsin vaikeita aikoja.

-Tilanne on (avioliitossamme) se, että Artolla putoavat ruuvit päästä ja se sekoaa. Pahinta on se, että hän on myös selvänä väkivaltainen, Johanna totesi Hymyn toimittajalle.

Pariskunnan vaiheita käsitellään kuukauden lopussa oikeudessa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Vaimoni on 52v. ja nätti. Tuksua kavahtaa,seinähullun näköinen.

Samaan sarjaa kuin Mervi & Matti ; Mervi provosoi yhtenään kaljapäissään Mattia, joka meni sitten suutuksissaan ”liian pitkälle”. Mutta kaikkinensa tämä asia olisi tullut huomioida antaa myös Merville rangaistus (yllyttämisestä) taio sitten jättää Matti ranjaisematta!!
Tässä Johannan ja Arton tapauksessa joko molemmat poseen tai sitten ehdollista ja molemmat ohjattava hoitoon.

selvä kuvamanipulaatio ja vieläpä tökerö. Miten kasvojen iho on eri kuin rinnan. Ois voinu ton kasvojen kiiltenkin ottaa pois. sekin lisää ko henkilön pönäköitymistä

Näyttää todellaki levänneeltä, ihanku ois nukkunu meikit naamassa.

Laihtuneen ja levänneen näköinen? Kaamea utrvelo, ei edes hyvää sarkasmia Hymyn toimittajalta…

Kukaan EI ole täydellinen, edes Tuksu, vaikka yrittää hypettää asiasta.

Tässä jutussa ei ole kyse lyttäämisestä, vaan valehtelusta ja median hyväksikäytöstä. – Uskopa vaikka huviksesi.

Ootteks työ ite Johannan lyttääjät täydellisiä? Jokainen ihminen on laulun arvoinen, jokainen elämä on tärkeä!!!

No siksi ei syytetä, että kunnianloukkaus on asianomistajarikos, ja R2:n pitäisi tehdä asiasta rikosilmoitus, joka sitten menisi syyttäjän harkintaan.

Vaan ei ole R2 ko ilmoitusta tehnyt, ainakaan vielä. Eikä syyttäjä voi syyttää ilman rikosilmoitusta.

MIKSI paksu-tunkkua ei syytetä kunnianloukkauksesta Artsia kohtaan- sehän haukkuu sitä julkisesti. Onnex se joutuu pian oikeuden eteen ja maksaan teoistaan ja sanoistaan.

kävin muuten ensimmäistä kertaa Vantaan Pähkinrinteellä. En löytänyt osoitetta, johon piti tavara toimittaa. Eksyin ja siellä ol Baari Vagabonda. Tuntui tutulta, onkohan se sama paikka, jossa Johanna on esiintynyt ? Alue oli aivan karsea. Paljon vähemmistö- ja maahanmuuttaja taustaisia. Korkeita kerrostaloja, jotka ovat parhaat päivät nähneet.

Tuksu on siirtymässä Hymyn leipiin kun numerolehti näyttää hylänneen tai ainakin pienentäneen palkkiota.

Itse aina provosoit ja haukut että härnäät Artoa, SINUSSA on PALJON vikaa, vaikka et sitä itserakkaana narsistina näe… aina muka muissa vika ja syy.

Paljos yhmy tienaa näillä kommenteilla ja klikkauksilla?Ainakin tuksun oikeuskäyntikui saadaan lyhennettyy paril sadal.Alkaa jo tuntumaan et lehdistö syyllistyy jo rikollisen suojeluun ja yrittää vaikuttaa tuleviin tuomioihin?

Mitä ihmettä?Tältä väkivaltarikollisen uusi photoshopattu kuva näyttää.Upea 50v. pubiruusuhan se siinä.

mitä ihmettä Tuksun naamalle on tapahtunut??? kummalliset pussirenkaat kiertää nenänympärillä?????????

”Vaikea on uskoa kun katsoo kuvaa,että siinä oleva nainen on 33vuotias,43 olisi lähempänä totuutta”.
Kuulehan, minä olen 43, mutta tuohon verrattuna näytän parikymppiseltä!

Haloo!!Ensiks raapi ja veitsillä löi nokia miestään ja oikeudessa olivat ja nyt Artoa lyö ja raapii ja taas oikeuteen joten Tuksu itse on aika seko vai ???

Kevyt pyyntö Hymylle..mitä jos lopettaisitte tällaiste pöpilään joutavien wannabe julkkisten jutut…hankkisitte oikeita julkisuuden henkilöitä jotka ovat oikeasti tehneet jotain merkittävää. Jos lopetatte uutisoinnin Tukiaisista,Parivaisista ja kaikista BB-idiooteista niin lupaan tilata Hymyn ja jos oiken pelaatte kortit niin minusta voi tulla kestotilaaja, muuten ei.

Kummasti on erivärinen decoltee kuin naama. Pää on lisätty kuvaan jostain muualta.

Eihän tuossa kuvassa ole mitään uutta. Sama turvokki kuin ennenkin. Ehkä uusi kauhtana päällä, so what? Rikoksesta epäilty ja joskus jo tuomion saanut selittelee taas ja yrittää näin (muka) vaikuttaa tulevaan oikeudenkäyntiin: Arto selvänäkin väkivaltainen. Ja Johanna vain kännissä väkivaltainen?

Kirjotan nyt kuitenkin oman epäilykseni. Luulen että Johannassa asuu riivaahenkiä tai demonihenkiä, miten sen nyt haluaa sanoa. Uskoontulon jälkeen jos ei ole täyttänyt sieluaan raamatun sanalla, niin riivaaja on hakenut monta muuta henkeä lisää ja menyt takaisin Tuskuun, koska ”huone” on ollut tyhjillään.Tässä tapauksessa pitää olettaa että ennen Tuksun sanomaa uskoontuloaan hänessä on ollut jo riivaaja. Kyllä ne poiskin on mahdollista saada.

Keltanen,kkiltävä naama,tihrusilmät ja juonteet ku mikäkin sola.Ei ole kauaa kun leikkipuistokuvat julkastii ja siinä oli melekosen turvoksissa ja rupuakan näkönen.

Julia sentään oikeasti hyvässä kunnossa ja todella kaunis kun hän on pitänyt itsestään huolta,vaikka viinakin maistuu….johanna sopisi kuvan perusteella julian äidiksi..:/

Mikäli ylläolevasta kuvasta pitäisi löytää nuo toimittajan tekemät huomiot,niin kyllä niitä on vaikeaa löytää.Tuksun kasvot ovat näyttvästi turvoksissa,silmät näyttävät viiruilta turvonneen nenän ja poskien seassa.Lisäksi tuo hirveä ”rusketus” ja jatkuva alkoholin käyttö ei jää piiloon.Tuksun pitäisi näyttää 33vuotiaalta,mutta pahasti on epäonnistunut.Mikäli ei tietäisi rouvan ikää,arvelisin kuvan naista reippaasti yli nelikymppiseksi.Sitä se glamour-elämän vietto teettää

Näyttää kyllä siltä et on vetän muutakin kun viinaa…kai se on sitte sitä hyvää itseluottamusta?? kuva näyttää et ois plankit naamas mil peitetää silmäpussei??? mut sujuuks tankotanssi????

NO onhan se johanna hieman muuttunut mitä näin 7 lehdessä…joo panisin…:P

HYI HELVETTI, MITEN VOIKIN NAINEN OLLA NOIN HIRVEÄ NYKYÄÄN MITÄ JOSKUS OLI…HUH HUH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kyllä Johanna on aina ollut hyvin kaunis ja karismaattinen nainen, oon täysin samaa mieltä että noi Tuksun uudet kuvat ovat hyvin kauniita, näyttää ihan filmitähdeltä! Mitä sitten jos on ollut Kallion jossain baarissa etsimässä niljake artoa ilman meikkiä, Kallion baarit eivät ihan ole sellaista luokkaa joihin tartteisi välttämättä kauheasti laittautua….

Johanna ollu ns. vodkadieetillä: päissään ei muista syödä ja krapulassa ei ole nälkä =)

hyvä tuksu, laihduta lisää niin kaikkia arvostelioita ottaa päähän ku kohta olet oikeasti hyvän näköinen

Phoshopattu, ja vanhakin kuva lienee kyseessä. Ei kuitenkaan viiden vuoden takainen, kuten kohtuullisen usein Tuksu-jutuissa.

Vaan joku täällä totesi, että Metropolin ja numerolehden kanssa sopparit kenties loppumassa, joten nyt mennään sitten näillä eväillä. – Jostakin se rasva on leivän päälle saatava. Ei liene huono diili kummallekaan osapuolelle, ja ”Julkisuus on mua varten”.

– Kun ei muutakaan ammattia 33-vuotiaalla tyrkkyjulkkiksella ole.

No voi elämän kevät…Ei tuolle voi kuin nauraa1Tosin nyt alan perätä uutisoijilta jotakin vastuuta noiden eukon ärhentelyjen ja ukkonsa haukkumisten julkaisemisesta,ei oikein tunnu enää kivalta!Uskooko tuo emäntä oikeasti saavansa minkäänlaista miestä,kun Arto lähtee!Kaikki ovat sen jättäneet ja kaikkia se haukkuu katkeruudessaan lopun elämänsä.Fiksut miehet pysyvät taatusti tuosta kaukana tu

Kiitokseni taas kerran nimimerkki epolalle asiallisen linkin lähettämisestä. – Jatka samaan malliin + kannustan edelleen olemaan tiitteränä.

Ihan totta! Näitkö oikeesti Tuksun Kalliossa kaljaa ryystämässä! Voi ei, oliko Arto samassa vai viereisessä kapakassa? Hih-hei jutut sen kun paranee.. kiva seurata miten käy kapakkaruusukille.

Miten tulikaan tosta kuvasta mieleen 70-luvun apinoiden planeetta elokuvat.

Hymy: laatujournalismin ykkönen. Tuksu: laatulaulajien ykkönen. Syökää omega seiskaa. * menee oksentamaan *

Tuksu lähtee lusimaan, tosin taitaa yhdyskuntapalvelulla päästä… Älä hakkaa enää miestäsi.

Näin Tuksun maanantaina eräässä Kalliolaisessa räkälässä ryystämässä kaljaa, ja ihan yhtä turvonnut oli kuin ennenkin.

Yhdytti??? Oliskohan ollut tarkotus käyttää sanaa yhytti ;)))

Tuksulla on mennyt sukset ristiin Seiskan kanssa ja siirtyy kohta Hymyn talliin koska Motropolin sopimuskin loppuu kohta.

Korkeat poskipäät alkavat valua nenänjuureen, mutta ikäisekseen kyllä ihan jees, naamasta näkee kyllä että häppä maistuu. muutaman vuoden päästä voi olla jo aika tursake.

hymy piilovittuilee tuksulle. toi kuvahan on kamala. turvonnut, oranssineekerinvärinen, todella spukkemainen kuva!

Toimittaja pilailee tuksun kustannuksella,tuksu ei todellakaan ole laihtunut,sen osoittaa lauantaiset kuvat ja ihan henk.koht.tapaaminenjohon jouduin tuksun kanssa samassa yökerhossa.Vaikea on uskoa kun katsoo kuvaa,että siinä oleva nainen on 33vuotias,43 olisi lähempänä totuutta,oikea mallikuva elhtäneestä juoposta

Johanna on selvästi laihtunut ja raikkaamman näköinen. Johtunee siitä, että tunturin tonttu on pois pelistä. Hyvä Johanna!

Näyttää siltä kuin Jolene loisi nahkansa, kuten joillakin matelijoilla on tapana.

GIDINGS ME?

Molemmat Tukiaiset ja Arto kanssa pitäisi saada ensin alkuun katkolle ja sieltä myllyhoitoon.

Muutenkin tää maailma on menny kummalliseksi, juoppoudella pääsee julkkikseksi ja telkkarissakin on tosi-tv ohjelmaa jonka ainoa idea on katsella kun viinanhimoiset alkoholistit suljetaan taloon jossa niille vuoroin annetaan viinaa, vuoroin ei anneta vaan katotaan kellä pää hajoo eka.

Todellisuudessahan Suomessa käytetään nykyisin lähes Euroopan vähiten alkoholia per capita vaikka media muuta yrittääkin tyrkyttää.

johana on aina kaunis ja nyt on paljokin kaunis . se on hyono kun arto hakkaa kun arto on viisas mies kun ei jjuo viina johana lopetaa kanssa

Mitä ihmettä tuossa on? Toimittaja olisi voinut vielä lisätä sanat huh-huh ja hih. Kuinka paljon tämä silikoni painaa?

kikkelis kokkelis ja tukiainen ja arto lisää amppariplussia

HAH HAH HAH ja HAR HAR päälle!!!
Onkin todella raikkaan näköinen!!! On muuten tullut nähtyä itsekin tuo livenä ja ilman meikkiä. Eipä juuri muista spugeakoista erotu.

niin mikä virkeä,naamahan on kuin jouluporsaalla,vain omena puuttuu suusta. valehteleva narsisti,ei ihme jos mies sekoaa.

On se kumma kun yks paskanjauhaja saa haukkua koko ajan toisia ilman mitään todisteita ja toimittajat uskovat.Törkeää!

Oma kommentti