Mitä ihmettä? Tältä näyttää juuri synnyttänyt Sini Ariell bikineissä!

Pin up -malli Sini Ariell paljasti tänään Instagramissa jymy-yllätyksen. Hän on saanut Stuart-miehensä kanssa kaikessa hiljaisuudessa perheenlisäystä. Vaikka kaunotar kertoo ahkerasti kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa, hän ei ole tuonut raskauttaan missään vaiheessa esiin.

– Pikku hiljaa päivittelen tarinaa vaikeasta raskaudesta, kuvia vauvasta ja hänen ihanan nimen. Ihana rakkaus, sydän pakahtuu, Sini kirjoittaa jakamansa vauvavideon ohessa.

Kaunotar nähdään myös parhaillaan Discovery+ -suoratoistopalvelussa pyörivässä Gossip Moms -ohjelmassa. Sinillä ja Stuartilla on ennestään vuonna 2017 syntynyt Penny-tytär.

Vaikka yllätysvauva on jo itsessään melkoinen uutinen, huomio Sinin Instagramissa kiinnittyy toiseenkin seikkaan. Hän julkaisi kaksi päivää sitten itsestään bikinikuvan, joka oli tekstin perusteella juuri otettu. Sinin vartalossa ei näy merkkiään raskaudesta, vaikka vauvavideon perusteella pienokainen ei ole juuri vastasyntynyttä vanhempi.

Vauvavideo ja bikinikuva alla.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Gossip Moms, lapsi, mies, raskaus, Sini Ariell, Stuart, toinen, Vauva

Kommentit

Toisessa jutussa Sini oli perheineen valkoinen löysä mekko päällä, vatsa pullukkana kuten juuri synnyttäneellä on.Tuo biksukuva on vanha tai käsitelty. Tuskin passaa minibiksut jalkaan heti synnytyksen jälkeen myöskään jälkivuodon takia, eikä uimaankaan mennä moneen viikkoon. Altaalla voi toki oleskella lämpimässä ilmanalassa, mutta ei altaassa.

Vauva Indy Joan syntyi hätäsektiolla. Sektiohaava näkyisi kyllä, etenkin hätäsektion haava. Bikinikuvat on otettu varmaankin aiemmin, ennenkuin vauvamaha alkoi pullottaa, ja kaikillahan ei maha pullota hirveästi edes loppuraskaudesta.

Oma kommentti