Mitä kuuluu maskikohun runteleman Tiina Jylhän ja siippa Tape Valkosen avioliitolle?

Se selviää painetusta Hymy-lehden haastattelusta. Tiina Jylhä kertoo avoimesti kaikki maskikohun taustat.

Hän puhuu myös avioliitostaan Tape Valkosen kanssa. Pari on ollut myös ero-otsikoissa.

Liitto voi Tiinan mukaan hyvin. Harvalla pariskunnalla on ollut niin paljon ongelmia kuin heillä, mutta ne ovat sitoneet heidät yhteen ja lähentäneet.

Pariskunta asuu Tallinnan lähellä Viimsissä.

Tiina kertoo, että vuosia kestäneen parisuhteen aikana he ovat riidelleet vain kerran. Tape oli palkanut siivoojan ja Tiina koki riittämättömyyttä.

-Olen perinteinen nainen, jonka tehtävänä on pitää koti kunnossa. En haluaisi että mies siivoaa tai tekee mitään sellaista. Naisen kuuluu hoitaa koti ja hieroa miehen jalkoja, kun mies tulee kotiin, Tiina pämäyttää painetussa Hymyssä.

Tiinan yritys Virossa on vaatinut Huoltovarmuuskeskukselta HVK:ltä 2,9 miljoonaa euroa menetetystä katteesta maskikaupoissa. Prosessi on kesken. Kuusi eri valitusta eri oikeusinstansseihin on meneillään.

-Olin rehellisellä asialla. Meillä oli maskeja ja niitä tarvittiin. Sitten minusta tehtiin riistäjä. Sitten kirjoitettiin että Jylhä on toimittanut jotain paskamaskeja. Mutta enhän ole toimittanut ainoatakaan maskia Suomeen! Tiina hämmästelee.

Lue sopasta Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Ilari Kauppinen
Avainsanat: hengitysmaski, hengityssuojain, Huoltovarmuuskeskus, HVK, maski, Onni Sarmaste, Tapani Valkonen, Tape Valkonen, Tiina Jylhä

Kommentit

Oma kommentti