Mitä selvänäkijämme ennusti julkkiksille?

BB-NikoLehtemme selvänäkijä Sonja Maunonen katsoi vuoteen 2009, ja mitä hän näkikään! Sen voit lukea tammikuun Hymystä. Hymystä näet myös, miten vuoden 2008 ennustukset ovat toteutuneet – ja nehän ovat!

Tässä pari esimerkkiä Sonjan ennustuksista vuodelle 2009:

BB-Niko

Kyllä nyt on säpinää, mutta lyhyen ajan. Pitäisi panostaa oikeisiin töihin. Julkisuus ei luo pysyvää työtä. Henkisesti ei ole tarpeeksi vahva julkisuuteen. Pitäisi mennä ajoissa lääkäriin. Tajuaa myöhemmin, minkä ristin sai kannettavakseen. Siksi hänen tulisi miettiä nyt!

Kohuleidi Johanna Tukiainen

Hänellä on Korkeimman antama lahja, kolmas elämänkerta. Mutta senkin hän tuntuu pilanneen. Hän sai tähänkin elämään hyvät aurat, mutta näyttää elävän holtittomasti. Hinta on kallis. Vakava sairaus uuvuttaa. Jos hän ei vieläkään osaa käyttää elämäänsä, sielu ei vapaudu koskaan. Nyt on tilaisuus valita. Jos elämä jatkuu juhlimisena, romahdus on tulossa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, BB-Niko, selvänäkijä, Sonja Maunonen

Kommentit

miksi lainaus merkit?miksi loukata toista ihmistä ja kehua itseään?häpeä! sonja on hyvä ihminen.

Kiitos Nelli rohkeista sanoistasi. Olen aivan sama mieltä.
Tuo ”ennustaja” ei ole edes hyvä ihmistuntija. On helppo antaa kysymyksiin vastauksia. Mutta anna vastaukset ilman kysymystä, se on näkemystä ja näkemistä tulevaan.

huhhuh mitä juttuja.niko vauva ei ole tainnu saada koskaan kunnolla selkään,eikä tukiainenkaan.kun on tarve tuolla tavala käyttäytyä.joojoo,sitten haetaan”rakkautta”vaikka jostakin v…. beebeestä ja valitellaan henkistä”tilaa”just joo.mitä se”kansan rakkaus”ketään nikoa auttaa.armeijaan koko jätkä ja reppu selkään.tukiainen on taas niitä naisia
jollekka mikään ei riitä,ei edes ruoka.tzau.

No kai nyt jokainen on nähnyt tämän beebeen henkisen tilan ihan sieltä beebeestä. Ei pitäs mennä julkisiin ohjelmiin jos ei kestä sitä, että joku voi sanoa että pipipää oot. Kattokaa vaa yuutuubista nikon itkupotkuraivareita. Tommosia saa 22v aikuinen jätkä VOI ELÄMÄ

8.

Jaa missä Niko paljasti että Seiska on pyytänyt sitä alastonkuviin? Mä en oo ainakaa nähny mitn.

^ Ihan HYMYSSÄ joo ja galleria-blogissaaaaan että kannattaisko lukea jos haluat tietää oikeesti asioista eikä mitään hymyn arvosteluita miten nikon pitäis mennä lääkäriin.

Jaa missä Niko paljasti että Seiska on pyytänyt sitä alastonkuviin? Mä en oo ainakaa nähny mitn.

Nää tämän selvänäkijän lausunnothan ovat kuin suoraan joltain keskustelupalstalta – varsinkin tuo tuksua koskeva. Jotenkin odottaisi selvänäkijän osaavan sanoa jotain sellaista, mitä tuhannet nettikeskustelijat eivät ole jo sanoneet.

Jännää porukkaa täällä, kun joku tietää Hymyn muka pyytäneen Nikoa alastonkuviin. Heh-heh. Ettei vaan nyt olis kettu ja pihlajanmarjat.

Ei jösses miten vainoharhaista porukkaa. Lääkäriin, oikeesti.

Oikeasti on todella säälittävää kirjoittaa Nikosta tähän sävyyn mitään juttuja. Ja ilmeisesti täältä on poisteltukkin näitä viestejä mitä ihmiset ovat lähettäneet .. Ei taida oikein hymyn poppoo tykätä Nikosta?
No onneksi me suomen kansa rakastamme häntä. Hänestä on niin paljon muuhunkin kuin ”kohu-julkkis” sarjaan.
En tajua miten olette kehdanneet liittää hänet edes samaan juttuun missä on Johanna Tukiainen?!
Tottahan se on että meitä kaikkia kiinnostaa Nikon elämä ja lehdet varmaan niillä hyvin myyvätkin. Onhan se totta että Niko on KAIKKIENAIKOJEN seuratuin ja rakastetuin/vihatuin bb-kisaaja.
En tajua miksette ole ottaneet Nikoa kirjoittamaan teille blogi kirjoituksia ? Vaan olette ottaneet Hennan ..hmm, en taida sanoa enempää enkä vähempää.
Vai olisiko niin että Niko ei tosiaan halua tehdä kanssanne yhteistyötä.
Voin kertoa että tämän herran asiat ja menot kiinnostaisivat varmaan aika laajalti ihmisiä. Jotenka herätkää siellä toimituksessa ennenkuin on liian myöhäistä.. Huoh.

Noniin nyt iskee sitten sensuuri !

Hävetkää nyt jo! Kai minäkin saan sanoa että ns. ”ennustajan” pitää mennä lääkäriin jos hänkin saa sanoa Nikosta samaa? JA enemmän näen kyllä ”ennustajan” tarvitsevan sitä lääkäriä kuin Nikon!

Katsos hymy-lehden toimittaja(t) ei kaikki halua Miian tapaa tulla esittelemään sukukalleuksiaan mihinkä humpuuki lehtiin/mihinkään lehtiin!

Nyt haistan palaneenkäryä, että syy minkä takia kyseinen ns. ”ennustaja” noin Nikon haukkui onkin se että te olette katkeria siittä kun Niko ei tullut teille poseraamaan alasti!

(ja poistakaa vaan kommentit)

kuulkaas nyt ….” Pitäisi mennä ajoissa lääkäriin. ” huoh. kenen tässä lääkäriin pitäisi mennä ? julkisuus ei luo pysyvää työtä, jos se ei ole niin pysyvää niin miksi kysyitte nikoa alaston kuviin ?
sonjan selvännäkijä lahjat taitaa perustua vain muihin lehti-kirjoituksiin ja
omiin mielipiteisiin.. 🙁

t. nelli

Oma kommentti