Mitä tapahtui Lahnabileissä Tuksun koirille – eläinsuojeluvalvoja paikalla!

Johanna Tukiaisen esiintymisreissu Kaarinan Lahnabileissä päättyi omituisesti. Nainen oli tapahtumajärjestäjä Tauski Peltosen mukaan niin kännissä, ettei häntä päästetty lavalle. Sittemmin Johanna on väittänyt hänet huumatun ja pahoinpidellyn, ja että tekijä olisi Tauski. Nyt Hymylle on tihkunut tietoa Johannan ja hänen pikku koiriensa kohtalosta.

Tukiainen oli lukuisten silminnäkijöiden mukaan Lahnabileissä päihtyneessä tilassa. Hänellä oli mukana useita omistamiaan pikkukoiria. Tuksua on aiemminkin moitittu siitä, että hän ottaa pienet eläinparkansa meluisiin esiintymispaikkoihin. Myös yleisö on häntä kesken esityksen ojentanut tästä.

Nytkin Tuksun koirat olivat mukana Kaarinassa. Hymyn tietojen mukaan paikalle olisi kutsuttu Turun eläinsuojeluvalvoja. Villeimpien huhujen mukaan Tuksun koirat olisivat hävinneet tai ne olisi otettu eläinsuojelun huostaan ainakin hetkellisesti.

Hymy ei ole lukuisista yhteydenotoista huolimatta tavoittanut Turun eläinsuojeluvalvojaa, mutta jatkamme yrityksiä.Se on varmaa, että paikalla on ollut episodi eläinsuojelusta.

Hymylle on toimitettu videonauha, jossa koirajuttua puidaan. Julkaisemme tämän myöhemmin tänään.

EDIT: 13.5.2013 klo 18.44 Eläinsuojeluvalvoja kommentoi Hymylle

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: eläinsuojelu, Johanna Tukiainen, koirat

Kommentit

tän sian vois jumalauta vetää kölin alta (pyydän anteeksi termin käyttöä kaikilta sioilta) ja mieluusti jättää kölin ja pohjan väliin. Miksi ylipäätään media pitää yllä tätä luuseria?? Tämä ei ole tehnyt elämässään yhtään mitään sellaista minkä takia hänen pitäisi olla julkisuudessa.Ja sellainen kasvattaja, joka myy rahaa ajatellen koiran kelle tahansa…kuten tälle lahopäälle pitäisi ottaa koirat pois ja pistää eläinten pitokieltoon. Kasvattajat saisivat katsoa itseään peilistä ja pistää kovemmat kriteerit pennun luovuttamiselle esim. Johannan kaltaiselle luuserille joka ei osaa edes itsestään pitää huolta. Kun viranomaiset nyt tekisivät oikein ja heittäis Johannan linnaan 5 vuotta ja koirat sellaisiin perheisiin missä niitä hoidetaan ja tarpeet täytetään.

Kunpa KARMAN LAKI antaisi ”sen lopullisen opetuksensa” Tukiaisille!!! 😀 😀 😀

Oma kommentti