Mitä tapahtui Tukiaisen rasvaimulle?

Johanna TukiainenSyyskuun Hymyssä uutisoitiin kohublondi Johanna Tukiaisen tuskailleen paino-ongelmiensa kanssa ja päätyneen rasvaimuun. Samalla kertaa kirurgin oli määrä korjata hänen arpensa, jotka syntyivät mäkionnettomuudessa omalla takapihalla. Alkoholilla oli osuutta asiaan.

Nyt Tukiainen on ilmoittanut Hymylle, ettei hän lähdekään rasvaimuun. Mielenmuutoksen syyksi Tukiainen ilmoittaa median loanheiton.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, rasvaimu

Kommentit

JOHANNA YKSI KYSYMYS SINULLE :

Mistä olikaan kotosin ensimmäisen pikkuveljesi tyttöystävä? Voisitko kertoa vaikka plokissasi?

Onks sillä tarttunu naamaan jotain paskaa, onko taas pyörinyt mäessä, vai mitä teippejä tai roskaa sillä on lärvissä?

Niin, sitähän tässä välillä varovasti yrittänyt tiedustaa, että miten se hennan leukahaaste etenee? Yli kaksi viikkoa sitten luvattiin tieto kymppitonnin arvoisen leikkauksen korvausvaatimuksesta. Missä mennään?

Mäkionnettomuudessa, HAHHAH! Se oli Julian luputiini, joka siihen naamaan osui 😀

Johannan tyylistä on luonnollisuus kaukana. Näin ollen hän ehkä kuvittelee, että meikeillä ja vaatteilla voi loputtomasti korjailla ja peitellä esim. liikakiloja tai muuta turvotusta. Nyt kun ikää on yli 30 v, täytyy ihmisen pitää huolta kunnostaan liikunnalla ja terveellisellä ruualla etc. Huonot elämäntavat näkyvät ihossa ja muutenkin koko olemuksessa. Hyvä olo näkyy olemuksessa!

100 kiloa EI OLE tunkin ihannepaino, vaikka hän se itse määrittelisikin.

Johan se on monet kerrat tullut ilmi: Yhteydenotto eri lehtiin ei tuonut tulosta, eli sponsoria.
”Mäkionnettomuus”. Hehe. Ruahahahah… Kuulemma vähän mäkionettomuuden tynkää turun seksimessuillakin ollut joskus.

Rasvaimu on sitäpaitsi ihan turhaa, jos jatkaa vanhoja elintapojaan. Parempi on aloittaa liikunta ja kiinteytyä sitä paitsi. Johanna varmasti laihtuisi ihan sutjakaksi naiseksi, jos vain jättäisi alkoholin pois ja aloittaisi rasvanpoltto liikunnan. Alkholista saadut kalorit ovat sen verta suuria, että moni laihtuu pelkästään sillä, kun jättää viinan pois. Puhun nyt ihmisistä, jotka juovat useamman annoksen viikossa. Semmoinen, joka juo harvoin, ei tämä kosketa niitä tietenkään. Johanna mitä ilmeisemmin tissutteleekin paljon ja se jos mikä lisää rasvan kertymistä. Toivottavasti Johanna pääsisi sinuiksi itsensä kanssa. Kukaan toinen ei voi sanoa Johannan puolesta mikä on hänen ihannepainonsa vaan Johanna saa määritellä sen ihan itse. Paino on sen verran arkaluontoinen asia, joten on harmillista miten Johannan painoa käsitellään niin rajulla kädellä. Kukaan tervepäinen ihminen ei sitä kestäisi. Joten miettikää sanojanne ennenkuin kirjoitatte.

Ettei vaan ollut letkut väärin päin…?
Näyttää nimittäin olleen rasvapuhalluksessa.

Tunkki: totuuden kertominen tai omien sanojesi lainaaminen ei ole loanheittoa.

Oma kommentti