Mitä todella tapahtui takahuoneessa? Perheenäiti syyttää suosikkiorkesterin jäsentä ahdistelusta!

Finlanders, perheenäitiLänsisuomalainen perheenäiti järkyttyi käytyään muutama viikko sitten huippuorkesteri Finlandersin keikalla Ikaalisissa.

Takatilaan juttelemaan mennyt kolmekymppinen nainen kohtasi soittajan, joka ehdotteli hänen mukaansa seksiä. Myös housut olivat auki ja ”se” näkyi.

Näin väittää järkyttynyt perheenäiti, mutta Hymyn tavoittama soittaja Aarne Hartelin kommentoi asiaa aivan toisin:

-Päinvastoin, hän oli siinä kahareisin ja nousi lavallekin, ja hänellä ei ollut pikkupöksyjäkään alla ensinkään.

Kumpi puhuu totta? Lue loput Hymystä.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/juorut/ahdisteltu-nainen-ei-ole-salarakas-henna-tuominen

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Finlanders, Aarne Hartelin

Kommentit

Irwin lauloi aikanaan mitä suurempi mies sen pienemmät munat että Haloo.!
Arska on pieni mies joten ajatelkaapa asiaa käänteisesti mikä on ISOO.?
Perheenäiti oli tuona iltana hakemassa ISOO ja tiesi takuuvarmasti itsekin
jos mieli noin kovasti takahuoneisiin mieluilee.
Irwinin kanssa keikkaa tehneenä tiedän että Finkut on alansa ammattimiehiä eikä median joka risaukseen pitäisi puuttua sillä bändien pahimmat sekä härskeimmät naisjutut ovat kuitenkin aina bändin omaa matkajutturiistaa eikä ne jutut bussin ulkopuolelle helposti.
Finlanders on hyvä bändi ja Iso-Arska huippu basisti joka laulaa omat sekä Rock-legendabiisit aivan upeesti.
Jos vähän kaislaa tarttuu Arskan potkuriin älkää tehkö siitä heti juttua.

Riitasoinnulle haluan sanoa että munalukot pitäisi laittaa ja heittää avain Itämereen

Eiks siihen takahuoneen oveen saada lukkoa niin ei änkeis innokkaat,ei sinne kuulumattomat tahot häiriköimään..Oveen sähkölukko ja bändin jäsenille kulkulupa kortit.En mäkään nyt ihan purematta niele tätä syytöstä Hartelinia kohtaan Ja kyllä PARAS Finkkujäsen on lopettanut bändissä;eli kapellimestari ja keyboardisti AKU!Jäin kaipaamaan hänen lavakarismaansa ja miellyttävää käytöstä.En oo sen jälkeen Finkkuja käyny kuuntelemassa.Miksiköhän se Aku lopetti?

Yhdyn entisen fanin ajatuksiin. Meni maku Arskasta. En halua häntä enää nähdä enkä kuulla.

Mitähän vihaiset puolisot ajattelee Arskan tekemisistä? Voipi olla eittei hyvä heilu. Sääli Arskan vaimoa jos vielä on pysynyt rinnalla.

Jos solisti/holisti ei osaa pitää näppejään erossa faneistaan on syytä lopettaa keikat.

tämän jälkeen en enää käy arskaa ja finkkuja katsomassa. mielestäni lauluäänikään ei ole kummoinen

Muija sai lopulta mitä halusi, mutta ei ko bändiltä vaan eräältä T-alkuiselta laulajalta, jonka vaimo sitten jätti. Muijalta meni myös oma avioliitto nurin samoihin aikoihin. Kenestä mahtaa olla kyse??? Nyt sitten ovat molemmat saaneet mukavasti julkisuutta ja taas varmaan keikkojakin.

Mitä tuo akka teki takahuoneessa??!? Sehän on esiintyjien yksityistila, ei sinne pitäisi olla kellään mitään asiaa.
Nainenhan tässä ihan selvästi syyllinen on, kun kerran on ängennyt takahuoneeseen, varmaan ehdotellut Hartelinille jotain.

Aha, että näinkö on asiat.
Ei, en usko että Arska tekisi tollaista.
Arskahan on koko porukan sielu ja ruumis, ilman Arskaa ei olisi Finlandersiakaan, ja ilman Finlandersia meillä ei olisi mitään 😉

Näinhän nämä hommat on olleet kautta aikain. Mitä näitä höpöttelemään ja ihmettelemään. Mitä kovempi jengi niin sitä hanakampia daamit on aina olleet. Kovaa duunia jätkät painaa, piparin tarjoajia riittää. Uskonpa , että on niin kovia staroja ja sellainen instituutio että tällaiset jutut ei mainetta ryvetä. Päinvastoin; maine sen kun kasvaa ja keikkaa pukkaa. Tsemppiä; Oikeesti !

Uskon tarinaan, mutta mitä sitten. Sellainen on maailma nykyään. Ihmettelen vain, kuinka soittajien vaimot jaksavat?

nimimerkille tsemppiä olen kanssasi samaa mieltä minusta Arska on koko porukan maskotti ja sielu.

säälittävää huomionhakemista….yms.symppis bändi ja tuolta rouvalta aika tyhmä veto/yritys…kertoo vähä jotain……ei ymmärrä…huomion kipeä vai yritys tienata vai et ku ei saanu mitä halus niin piti keksiä jotain….finkut on suomen paras ja en tuommostemn takia lakkaa keikoilla käymästä….aikuinen varattu ihminen..mitäs se oma mies siitä tuumaa….tsemppiä arskalle ja koko orkesterille…P:S tekis mieli sanoa niin paljon kaikkea..

Tämä blondi nyt on ammatikseen viihteellä eli vip-emäntä, perseenketkuttaja ja saa ehdotuksia töissään. Tollasta tuskin mikään järkyttää oikeasti.

Kotiäitien pitää välillä päästä markkina-arvoaan testaamaan kun harvoin arjenpyörityksestä pääsevät viihteelle. Nämä on aika rankkoja bilettäjiä nämä kotiäidit ja yh:t. Tämäkin plondi ilmeisesti antoi ymmärtää.. jne..

Minna olen kanssasi samaa mieltä. minä olen itse säästynyt monelta järkytykseltä kun en mene tollaisiin paikkoihin joihin ei saa mennä kun olisi jättänyt menemättä niin ei olisi tullut järkytystä. ehkä olen sitten niin tyhmä kun uskalla mennä tollaisin paikkoihin,

Joo kyllähän se arska on tyyppi joka iskee kiinni kun näkee et nainen on naimisissa, kaverinhan kerjää …

bändäri, maija ja vanha ämmä puhutte asiaa ! ja yhdyn joka sananaan !

HYVÄ MAIJA ja vanha ämmä. Hyvä että jotkut ymmärtävät, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan ! Tulossa vielä monia monia ihania Finkku-iltoja !

nimimerkille Bändäri olen kanssasi samaa mieltä ja yhdyn myös vanhan ämmän mielipiteeseen.

Oksettavaa touhua ! Ala-arvoista, kuten edellä mainittu, MITÄ NAINEN TEKEE takahuoneessa ? Itse en toisten reviirille änge, yksityisyys on muusikoillakin, työtään tekevät. Liatkoon Blondi naamansa ja vaalean pehkonsa MUTTA JÄTÄ AARNE RAUHAAN ja muut pojat !! Finkut on lämin ja ihana porukka !

Minun on vaikea uskoa tuollaista ko yhteen jäsenestä,onkohan tytöstä tulossa uusi tuksu-vanha on jo niin pilalla ettei enää kiinnosta ketään.Noita rahan perässä juoksevia tulee aina uudestaan ja uudestaan,eikö nuo ämmät ikinä opi mitään

jos toi juttu pitää paikkansa niin miksei hän mennyt tekemään Hartelinista rikosilmoitusta taitaisi olla asia niin että jos olisi mennyt niin olisi aika heikoilla. kun pitää päästä julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä piti keksiä jotain repäsevää ehkä ajatteli että pääsee Arskan salarakkaaksi mutta homma meni perseelleen

mitä helvettiä!! Mitä perheellinen äiti tekee finkkujen takahuonees..ja jos ei edes pidä yhtyeestä!! Mitähän armas siippa tästä tuumaa?? Ja lapset?? Bändäreitä on ollut aina ja tulee olemaan, tämä taitaa vain olla pahimmasta päästä, julkisuudenkipeä säälittävä tapaus! Tsemppiä finkuille ja Arskalle, älkää antako jonkun bimboblondin jutut vaivata mieltä.. 😉

uskomatonta lynkkäystä tätä äitiä ajatellen.

olen itsekkin ollut takahuoniessa jatkoilla, hauskaa on pidetty ja maailmaa parannettu.
koskaan en ole harrastanut seksiä yhdenkään artistin kanssa.

monia mukavia muistoja, ja ystäviä saanut, ilman että seksi olisi kuulunut kuvioon.

Jos tuo nainen on se ketä luulen, niin en yhtään ylläty. Jos tuo on se, niin ihan varmasti hän on mennyt ehdottelemaan seksiä, ei Aarne.
Tuollaisia säälittäviä akkoja lavoilla pyörii, jotka vonkaavat muusikoilta seksiä ja sitten suuttuvat ja ilmoittavat lehteen kun muusikko ei annakaan…

Sinne takahuoneeseen on turha tulla anelemaan yhtään mitään,kyllä se vaan näin on ja mitä perheen äiti siellä teki???? PS:35 vuotta lavoja kiertänyt.

Ovatko kaikki kirjoittajat Finlanderssin roudareita? Eikö naimisissa oleva perheenäiti saa mennä pyytämään nykyään tuntemaltaan kylänmieheltä nimmaria ilman että ehdotetaan seksiä ja munaa suuhuun?

Nainen voi tehdä mitä vaan (pyytää nimmaria tissiin ja mennä tarjoomaan itteään ilman housuja), mutta kun mies vastaa samalla mitalla niin ollaan lehdissä valittelemassa. Melläpäin tollaselle naiselle on vaan yksi nimi, perheellinen tai ei. Get a life!

Siis häh? Nainenko haluaa julkisuutta? Nimeä eikä edes kunnon kuvaa ei ole julkaistu, tuskin Hymy olisi kieltäytynyt julkaisemasta.

En voi ymmärtää kuka näkee Finlandersien jätkissä mitään ja antaa piparia niille. Tietysti jos oma taso on kovin matala, niin kumppaniksikin kelpaa lähes kuka tahansa.

mikä on totta ja mikä ei ja liiotteleeko rouva vähän…halusiko julkisuutta ja rahaa jamammonaa ja kaikki ei mennytkään niinkuin piti..piti tehdä kärpäsestä härkänen…ja jos ei muista edes kaikkea ja oli alkoholipitoisiakin nautittu illan aikana….asiass varmasti joku perä mut miksi menee itseään tyrkyttämään…ja jos ei kuulemma bändistä edes pidä yms. huh huh….

Finlanders tarvitsee managerin, jotta tällainen ei pääse toistumaan. Ottakaa yhteyttä Tuija ”Kultasormi” Järviseen!!!!!!!!!

Tai sitten kun ei saanutkaan vonkaamisesta huolimatta, niin soitti lehteen…

Tonne takahuoneeseen ei yleensa menna muuten kuin jos meinaa olla viihdykkeena bandille… siis jos ei oo entuudestaan tuttu kaveri. Joten taitaapa olla niin, etta tuo Finlandersin porukka on niin tottunutta siihen etta naiset tarjoo itseaan, etta korulauseille ei koeta olevan tarvetta, kun mennaan vaan ajan saastamiseksi suoraan asiaan. Sen verran noista bandien asioista tietavana voin sanoa, etta torkeyksia tapahtuu niin paljon, etta en ihmettelisi etta naisen tarinassa on ainakin osa totta.

Eli, todennakoisesti nainen ei kerro koko totuutta, mutta ei myoskaan kerro bandin jasen. Kukapa myontaisi tuon todellakin olevan totta? Mainehan niilta menis tuossa, joten eipa han tietenkaan voi sanoa, etta joo, kyrp@ edessa istuin siina kun oletin saavani p!llu@ saman tien.

Tassa on luultavasti sattunut niin, etta nainen ei ole tykannyt kohtelustaan, kun mies heti halus naida, eika lammitella naista yhtaan. Siita sitten narkastyneena soitetaan Hymyyn.

KYL TUO NAINEN ON SITTEN HULLU!!TÄYTYYKÖ SITÄ NYT ITSEÄÄN TYRKYTTÄÄ TOLLAIN!! IHMETOUHUA!!!!

Eikös soittajien takahuoneet ole vaatteiden vaihtamista varten, riisumista ja pukemista. Mikä pakko sivullisten sinne on mennä itseään tyrkyttämään ja ”järkyttymään”. Paljonko mahtoi muija saada joululahjarahaa lapsilleen pimpsatempullaan?

Eikös se ole niin että jos toinen näyttää peukkua, näytetään peukkua takas. jos toinen näyttää keskisormea, näytetään sitäkin takaisin. Jos toinen näyttää tussua niin kai se sitten on munaa näytettävä, jos ei kerran tussuakaan ole.

Nimmari tissiin ja pimppiä esiin ja sit muusikko on paha….. WHAAATTT???

Kenet nyt tuo tieto yllättä?
Eikös naiset ole alati olleet tuon bändin miehiä seuraamassa seuran vuoksi.
Ainakin Pirkanmaalla huhu on kiertänyt jo vuosia miesten halukkuudesta naisseuraan, mutta olisiko vain kateellisten panettelua, vai lieneekö faktaa..?

T: Vuosikausien lavankiertäjä

Kaikenlaisia pölhöbimboja sitä julkisuuteen itseään tyrkyttää. Ei tuollaisia säälittävyyksiä enää kaivata, meillä on jo Tuksu.

Just näin, olisko ollut rahankerjuu reissulla, tyhmä nainen 🙂

Säästäkö tää nainen sinne takahuoneeseen meni juttelemaan? Voisko joku kertoo tälle, ettei se takahuone ole fanejen paikka, siellä bändi rentoutuu ja se on HEIDÄN reviiriään. Joten jos ei pienet pikaiset maita, siellä lavan edessä voi vuodattaa ne känniset kyyneleet. ”MHÄÄ RHAKAHSTHAN THEITÄ”

Oma kommentti