Mitenkäs nyt, BB-Mikael – Annika löysi kuumaa naislempeä, katso kiihkeä suutelukuva!

Tänään sunnuntaina se sitten tapahtuu: BB päättyy ja joku talon finalisteista on 50 000 euroa rikkaampi. Onko hän finaalipaikkansa jo ajat sitten varmistanut Mikael, ja odottaako häntä siviilissä Annika, jonka kanssa Miksulla oli vahvasti vipinää talossa.

Saapa nähdä, sillä Annika on tainnut löytää aivan uuden rakkaan, ja vieläpä naispuolisen. Ja hän on talossa viivähtänyt BB-Tia.

Pari intoutui kiihkeisiin suudelmiin bailatessaan jokin aika sitten BB-väen biletapahtumassa Tampereella.

Kyse on kuitenkin aivan vain vilpittömästä tyttöjen välisestä ystävyydestä. Tältä parin kuuma pusutteluhetki näytti – katso. Kuva löytyy Tian blogista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB

Kommentit

ja vitun päiväkirja huoneessa.. opettele yhdys sanat ?

Ettekö te molopäät tajua , että ANNIKA haluu BB julkuksi ja kynnys on aika matala ainakin tällä lehdellä.

Jees, onneksi loppuu taas tämä typerä BB-hössötys puoleksi vuodeksi… Mutta loppuvuosihan sitten jauhetaan voittajasta.

annika hädin tuskin edes tuntee koko muijaa:) voi olla eräätki väännöt vielä edessä ku muut asukkaat perehtyy kunnolla ku on aikaa niin tiian muutaman tunnin bb-vierailun aikan laukomat idioottimaisuudet päiväkirja huoneessa.

kyllä kait annika voi suudella tiia ku se näyttää ihan transulta.eli tiiassa on iso annos myös miehistä hormoonia.

Vähän eilen huvitti kun siellä oli rivissä kaikki nämä tyrkyt vilkuttelemassa asukkaille, Tia joka ei ehtinyt edes tutustua kehenkään kun lähti jo pois, sitten oli ne Benin naiset, joita suurin osa ei ollut ikinä nähnytkään. Riittää jo, ketään ei kiinnosta noi jo tippuneet, eikä tämän viikon jälkeen kukaan niistä talossa olevistakaan.

Oma kommentti