MM-mitalitoivomme Anssi Koivuranta avoimena: ”Menestys on ollut yllätys”

Anssi KoivurantaYhdistetyn suuri mitalitoivomme Anssi Koivuranta ei suostu ottamaan minkäänlaisia ennakkopaineita helmikuun lopussa pidettäviin hiihdon MM-kisoihin Tshekin Liberecissä.

– Tavoitteena on, että helmikuun MM-kisojen jälkeen kaulassa roikkuu muutakin kuin kisapassi, hän kuitenkin toteaa.

Maailmancupin johtajan keltainen liivi on pysynyt Anssin yllä koko ajan. Tilanne on hänelle yllätys, vaikka kunto oli kohdallaan kauteen lähdettäessä. Odotuksissa oli hyviä sijoituksia ja ehkä muutama palkintopaikkakin, mutta nykyisen kaltaista ylivoimaista johtoa cupissa hän ei osannut odottaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus lukea uusimmassa Terveys-Hymyssä 2/09 ilmestynyt Anssi Koivurannan haastattelu kokonaisuudessaan. Siinä hän muun muassa kertoo mäkimiehille tärkeästä painoindeksin seuraamisesta sekä siitä, että hävisi ensimmäisissä kisoissaan jopa tytöille!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anssi Koivuranta

Kommentit

Anssi on paras!! Onnittelut maailmancupin kokonaisvoitosta!!

hyvä anssi koivuranta upeaa katsottavaa varsinkin mäessä.Ei muuta kuin lisää voimaa salilta niin sinua ei voita kukaan moniin vuosiin .Ei muuta kuin täysillä eteenpäin suomalaisella sisulla moiii.

Anssi Koivurannalla ei ole PAINEITA-Hän on jo voittanut niin Paljon…Hyvä Anssi –Annat paljon ihania hetkiä ,meille Ruotsin Suomalaisille—Terveyttä vaan ja SiSua,Sitä sulla riittää…

Jos vain pää pysyy kylmänä, mitali tulee. Ei kyllä olis eka kerta, kun odotukset ovat suomalaisten harteilla kovat ja sitten tapahuukin jotain ja mitalit menee sivu suun, taas.

Oma kommentti