Mokasiko netin ”pettämissivusto”? ”Herranjumala, täällähän paljastuu oma lärvi!”

Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!Hiljattain uutisoitiin Suomeenkin rantautuneesta internetin ”pettämissivustosta”, victoriamilan.com:ista, jossa varatut voivat etsiä itselleen seuraa.

Firma kosii liittymään jäsenekseen lupaillen, että sen kautta on jälleen mahdollisuus löytää intohimo elämäänsä. Se kertoo, että naimisissa olevat miehet ja naiset voivat etsiä seuraa 100% nimettömänä ja luottamuksella.

-Käytiin katsastamassa kavereitten kanssa sivusto, ja kyllä täytyy kovasti ihmetellä tätä anonymiteettia. Ilmoitukset, joita siellä on, on tehty niin ”tunnistamattomiksi”, että naapurikaupan kassakin voi seuraavana päivänä moikata ja kysyä, oletko jo löytänyt seuraa, Hymylle ihmetellään.

Tarkastimme vihjeen todenperäisyyden. Linkistä voi päätellä, että ilmoitusten kuvien kanssa on töpätty, mikäli ne ovat aivan oikeita ilmoituksia, eivätkä vain mainoksia. Monista kuvista on niiden sumentamisesta huolimatta mahdollisuus tunnistaa henkilö – varsinkin jos kuuluu tämän lähi- tai tuttavapiiriin. Tämä ei liene sivuston tarkoitus. Kuvien yhteydessä on myös ilmoittajan kotipaikkakunta, mikä entisestään lisää tunnistamisen mahdollisuuksia.

Mikäli kuvat ovat vain mainoksia, ne eivät ainakaan luo positiivista kuvaa sivuston asiakkaille intimiteettisuojasta.

Hymy ei tänä iltana enää onnistunut tavoittamaan sivustoa kommentoimaan outoa kuvamateriaaliaan.

Katso ”sumennuksia” tuolta.

Victoriamilan.com kertoo KAIKEN – syy kuviin on jäsenissä itsessään, lue täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: parisuhde, Victoria Milan

Kommentit

Tuo sivusto on aäysin sairas. Helvetti mitä roskaa. Pitäis oikeuteen laittaa rikokseen yllyttämisestä tm. mm. tulevat perheväkivaltatapaukset, mahdolliset tapot, oikeuskulut, omaisuuden jako riidat, Työstäpoissaolot, Rattijuopumukset, itsemurhat, Sairaala- ja lääkärikulut, psykoterapiat, parisuhdeterapiat, lapsille aiheutuvat traumat ja siitä aiheutuvat ongelmat yhteiskunnalle jne, jne..

Kyllä se on sitten reilusti omalla naamalla petettävä. Eihän se tunnu missään kunnolla, jos ei myös synny jännitettä sen kolmannen ja neljännen osapuolen taholta. Nyt kaikki jännitystä hakemaan, ensin ehdoin tahdoin naimisiin ja sitten kun on kalatelemaan kavereita. Sitten kun menee valehteluissa sekaisin ja huomaa valehtelevansa itselleenkin ja vielä maksaneensa asiasta niin KYLLÄ on jännää ja mukavaa! Siinä on lapsenlapsille kertomista ja jos ei sukulaisia näy ehtoopuolella (tai salaista rakasta) niin voi omassa pikku päässä miettiä, että hyvä että tuli tehtyä, mentyä ja pantua paskaksi kaikki!

Eikö jokainen itse päätä sen, miten tunnistettavan kuvan itsestään laittaa. Mua ei kukaan kuvasta tunnista, mutta kuvani vetää kyllä miehiä puoleensa 😀

siis voihan tuonne kirjautua vaikka omalla lärvillään jos ei ole mitään peiteltävää, siellähän on vaihtoehtoina myös sinkku joka etsii miestä/naista – jos nyt joku tätä kautta juuri seuraa haluaa etsiä. jotenkin tästä sai kuvan että olisi oikeesti ollut joku tietosuojavuoto :DDD

Minun vaimoni jäi kiinni tuolla tavalla ja samat sivustot oli kyseessä. Kehottaisin kaikkia varattuja miehiä käymään katsomassa löytyykö omaa naista sivuilta.
Normaalistihan naiset eivät koskaan alennu tälläiseen.

Mutta toivottavasti kuvien väärinkäytökset tarkistetaan. Olisi kauheaa jos jonkun kuva joutuu väärien käsien kautta sinne.

´Minun mieheni jäi kiinni tuolla tavalla ja samat sivustot oli kyseessä. Kehottaisin kaikkia varattuja naisia käymään katsomassa löytyykö omaa miestä sivuilta.

Mitä ihmeen uutisointia! Eiköhän jokainen itse päätä minkä kuvan sivustolle lataa. Lisäksi sivusto tarjoaa halutessa apuvälineitä naamansa blurraamiseen. Tämä selviää jos vaikka lukisi etusivua. Cdate on musta palveluna parempi, itse löysin sen täältä http://www.treffittanaan.com sivuston kautta, jossa listattuna vielä muitakin uskomattomuussivustoja Huoh!

Tällaisen ns. nettipalvelut, joissa ei ole rekisteröitymättä saatavilla hintatietoja saavat kuolla omaan mahdottomuuteensa! Heippa.

kannattaako laittaa oma kuva jos pelkää jäävänsä kiinni…

Anonyymi, ei kai mitään mainosteta. Nämä ovat uutisia mieltä kiihottavista aiheista. Sinäkin tulit lukemaan. Sitä kutsutaan surnalismiksi.

Voisiko Hymy olla mainostamatta ao. sivustoa, jos se kerran on niin huono.

Löytyy aika moni noista ’naamakuvista’ googlen kuvahaulla. Suurin osa on revitty jostain ihan mistä-sattuu… Esim. yks tytön kuva on haettu nuoren italialaisen bloggaajatytön sivulta.. jne..

Jos on oikeita ilmoja, niin osanottoni, parit erot siinä sitten.
Jos on vain mainoksia, niin ainakaan mä en uskaltas tonne laittaa omaa kuvaani. Ei anna kovin hienoo viestiä.

Oma kommentti