Mr. Lothar on tuhannen naisen mies: Julkkismedia voisi mennä paljastuksista sekaisin!

Anssi Viskari alias Mr. LotharMr. Lothar eli siviilissä Anssi Viskari kertoo värikkäästä elämästään Hymyn tammikuun numerossa. Mies vaikuttaa vaatimattoman oloiselta, eikä edes suunnittele elämäkertaa sen enempää kuin petikumppaniensa nimien paljastamista. Anssilla on ollut laskujensa mukaan tuhat naista.

-En minä katso ihmistä aseman mukaan. Jos on hyvännäköinen ja kiva tyttö, niin minulle on ihan sama, onko hän Miss Suomi vai tavallinen kaupan kanssa. Enkä ylipäätään ole koskaan kerskunut petikumppanieni nimillä, mies juttelee.

Vaikka hän ei nimiä suostu paljastamaankaan, hän vihjaisee, että hänen blogikirjoituksiaan lukemalla joku tarkkasilmäinen voisi vetää johtopäätöksiä, jotka pistäisivät julkkismedian sekaisin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anssi Viskari, Mr. Lothar

Kommentit

Mr Lotharin kullin pitäis laittaa puupölkylle ja kaveri löisi sen kirveellä irti. Sen voisi Lothar vaikka syödä käristemakkarasta tai tehdä makkarakeiton.Olis aivan oikein tuollaiselle lierolle.

TÄÄLLÄ JOKU POISTAA TÄYSIN ASIALLISIA KOMMENTTEJA JA HERJAAVAT SAAVAT JÄÄDÄ!!!

Tuolla on ihan pikku pili, mutta isot puheet kirjoituspalstoilla. Tyypillinen savolainen juntti.

Enpä kenellekään kertoisi, jos ton kanssa erehtyis… saattaisin purra käteni poikki. 😀

Kun perintörahat on tuhlattu, kai sitä ”täytyy” jotain ”työtä” tehdä ?! Epäilen kuitenkin, ettei tolla ihan kauhean kauan noi ”työt” kestä- rupee oleen jo eläkeikä käsillä.

Oho,mut et taida olla ainoa ketä voisi tehdä paljastuksia esim. poliitikoista.Et ole mitenkään ihmeellinen poika.

LOTTIS HEI SÄ OOT KAUKANA MUN PANOISTA, IKÄÄ 28 JA TUO 1000 MUIJAN RAJA MENI RIKKI MULTA JO 3V SITTEN

Niin, mites monta kertaa ollut sukupuolitauti? ja montako erilaista olet kerännyt? nyt kun kerran lasketaan kertoja, niin lasketaa ja tilastoidaan nyt kaikki muukin sitten! 🙂

Oletko muistanut huolehtia ehkäisystä? tai sukupuolitesteissä käymisestä? yksikin HIV-tartunta voi olla mahdollinen noin monen petikumppanin verkostossa! ja 1000 seksikumppania voi tarkoittaa todellista epidemiaa! myös muut taudit tarttuu herkästi!! Kannattaa Lothar soittaa suomen Aids-tukikeskukseen ja ottaa selvää asioista!

elä naarata,taajat olla niitä kaaheen haaskan näkösii naesii,hirrrrrrrrveetä,ja lottiksen panot hirrrrrrrveessä kännissä,reikäkunreikä,vaikka oksanreikä

Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Paljon kateutta havaittavissa täällä.

Ainahan sä änssi oot ollu aika huono laskemaan. Laskepa uudelleen, ota pois ne, joista olet ”leffojesi” myöstä maksanut ja otapa pois myös säälittävät työttömät rumilukset + luuseripummit, mitä jää jäljelle? No, sitähän minäkin ::::DDD

Joo, blogikirjoitukset ovatkin tunnetusti kaikki totta!

SÄÄLITTÄVÄÄ!

Pornoalan mieheksi tuolla on todellakin harvinaisen pieni värkki. Tahtomattani näin, kun itse postaili linkkejä.

Tosi vaatimaton. Kehuu vain itseään yökaudet kaikilla anonyymeillä palstoilla.

Jos tuolla oikeasti olisi joku tunnettu partneri, niin siitä olisi kaikki kirjoituspalstat täynnä omia kirjoituksiaan.

Suomessa ainuita pitkä kikkelisiä miehiä, joka sitte elvistelee joka paikassa ku on saanu niin paljo naista. Tuohon on rumamies ja yleensä rumat akat tuommosen perässä kihisee.. Niin ja sit jotku julkisuuden kipeet horot.. On tää järetöntä. Menis panee niin ei tarvi elvistellä..

Gene Simmons 2000kaatoa,John Holmes yli 2000 kaatoa,mitä 1000.heheheheheheheheheh,elä naurata

Mikä tämän jutun idea on?

”En paljasta mitään, mutta kuitenkin vihjaan, että lukekaa blogiani…”

TÄYTTÄ ROSKAA!

Mikä ihmeen äijä tuo ylipätään on?

eka poimii narkkarimuijan,sitten kamera käyntiin,sitten nussii,sen jälkeen maksaa 150egeä,sitten antaa vielä kuitin maksusta ja alkaa kehua!

Nämä Lotharia käsittelevät Hymy.fi sivujen uutisoinnit on osia Hymyn tammikuun numerossa olleesta Mr Lotharin isommasta haastattelusta.

kuule Lothar, et ole ainoa joka on sänkyyn asti päässyt! paljastavampaa on kuitenkin tarve laskea omia petikumppaneita! 🙂

Pieni Huomiohuora tää kaveri, mitä ihmeen respectiä se hakee näillä ”paljastuksilla” ja pyörimällä yläosattomissa Hymyn kuvaajalle??

5000€ rahaa mukaan ja Thaimaahan 5€/pano saa 1000:lta eri naiselta persettä

Oma kommentti