MTV3: BB-Mikael käyttäytyi todella törkeästi!

BB-Mikaelista on löytynyt puoli, jota tv-kameroiden edessä ei tavan rahvas päässyt näkemäänkään. MTV3 Viihdeuutiset tietää kertoa, että suoran lähetyksen loputtua Mikael muuttui yllättäen ylimieliseksi ja tökeröksi, eikä halunnut tehdä lainkaan yhteistyötä median kanssa.

-Kenen mukaan minun täytyy muka puhua kenellekään yhtään mitään. Sinä et ole minun ystäväni, joten minun ei tarvitse puhua sinulle mitään, Mikael totesi Maikkarin toimittajille. MTV3:n kanssa samaan konserniin kuuluva Sub-kanava lähettää Big Brotheria.

Maikkarin Viihdeuutiset kertoo myös, että Mikaelia näytti ärsyttävän muiden kilpailijoiden haastatteleminen. Hän myös toi närkästyksensä esiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Mikael

Kommentit

Ei todellakaan käyttäytynyt törkeästi, toimittaja sen sijaan oli törkeä ja vielä jälestäpäinkin kirjoittaa valheita. Hyvä Mikael olit paras BB asukas aito ja rehellinen omaitsesi, harmi kun et voittanut.

Katsoin videon. Miksu käyttäytyi asiallisesti, vaikka haastattelija vaati vastauksia tyhmiin kysymyksiin.

Miksu jopa pyysi anteeksi, ettei haluaisi enempää vastailla ja perusteli, että haluaisi viettää kavereiden kanssa iltaa, mikä on ihan ymmärrettävästi mukavampi vaihtoehto kuin esim. iltalehden tylyn haastattelijan kanssa keskustelu.

Kyselijöitä varmaan tosiaan riitti ihan kyllästymiseen saakka ja niitä tyhmiä kysymyksiä myös!

johan se sanoi että sitä vituttaa. enkä mäkään kunnioittais mitään paskalehtien toimittajia. en tosin bb kisaajiakaan. mutta nolifet voi arvostella.

JEAAAHHH, olin jossain vitun beebee-talossa ja mun ei tarvi kumarrella ketää, JEAHH!

Eipä sen tarvi mediasta mitään välittää jos ei halua. Jannu on just ollu kameroiden edessä muutaman kuukauden, niin ymmärrettävää jos vapaaehtoisesti ei enää halua. Huvitti kun se iltasanomien haastattelua ruinaavalle toimittajallekin tokas, että anna rahaa. Just näin sen pitää ollakin, ei pidä mitään antaa ilmaseks medialle, joka pyrkii vaan vääristelemään asioita ja manipuloimaan ihmisiä.

Ei raukka edes ymmärrä että sisällä otetaan lakki pois päästä huoh, että vissiin siis turha odottaa mitään viksumpaa häneltä

Toimittajat on alemman luokan kansalaisia. Ne elää toisten elämästä. Sivustaseuraajat ja luopiot!

Ihan oikein toimittu, ohjelma on päättynyt joten kilpailijoilla ei ole mitään pakotetta toimia median pillin mukaan

Kivakiva!!! Mä tiesin!! Nimittäin.. näin tämän otuksen läpi ja BBPlazassa äänestin uskollisesti inhotukseksi.
Miksi näitä nyt sanotaan…opportunisteiksi.

Ai, eikö suomen kuntien sosiaalihuoltojen kustantamat puhelimet laulaneetkaan voittoa vertaiskuvatuksena olleelle Tanjalle?

Tämä on vihapuhetta. Olen meedio ja tulen vetämään sua Miksu turpaan, odota vaan. Tavataan.

Ai, eikö suomen kuntien sosiaalihuoltojen kustantamat puhelimet laulaneetkaan voittoa vertaiskuvatuksena olleelle Tanjalle?

Jos peli on pelattu ja rahat jäi saamatta, niin minkä vitun takia pitäisi edelleen nöyristellä? Paljon aidompi meninki, kun joku ”oli kasvattava kokemus ja pidetään yhtä jatkossakin…länkynlänkyn”. Kuka on Korson kingi? Mikael!

Niin, mtv3 maksaa huvit ja viihteen ja jos mikael lukee sopimuksensa niin tietää kenelle haastatteluja annetaan ja mihin tahtiin. Tyhmiä kysellään kun ei katsojia kiinnnosta kuin tyhmät showt.

Kuules pölvästi, jos sä osallistut kanavan ohjelmaan, sä sitoudut siihen!
Sä oot selvästi alisivistynyt, joka jättää kaikki velvoitteensa hoitamatta.

MIssä vaiheessa hommat on kääntyny niin päin, että haastateltavan täytyy toimittajille tarjota ne kahvit (tai mielummin tietysti kaljat) ja nöyristellä ? Ihmisiä nää BB-julkimotkin on. Nykyään esim. taiteilijoitakin kohdellaan todella törkeästi haastatteluissa. Jos ei käyttäydy mieleisesti niin kirjotetaan skeidaa. Menkää toimittajat itseenne. Varsinkin kun näissä kökkölehdissä ison osan jutuista tekee kaikenmaailman tet-harjoittelijat.

Se iltalehden toimittajahan kyseli ihan hemmetin tyhmiä kysymyksiä ja oli muutenki kuiva. Ihan asiallisestihan Miksu vastaili niinkin turhiin kysymyksiin ko. tilanteessa.

Mussun mussun. Arvata saattoi että täällä ruvetaan Mikael-pikkumunaa puolustamaan.

MUTTA MEDIA VOITTAA JA MEDIA ON PARAS! Ja te: haistakaa v.u.

Mitä median väki luulee olevansa! Sopuleita.
Heidänkö pillinsä mukaan tulisi tanssia? Ja paskat!

eiköhän siellä jossain sopimuksessa ole pykälä että medialle pitää juttu hu..ta ensimmäiset pari päivää…

Oma kommentti