MTV3: Johanna Tukiaisen käräjillä tänään yllätyskäänne!

Johanna ja ArtoMTV3 Viihdeuutiset kertoo, että Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin tälle päivälle määrätty Helsingin käräjäoikeuden istunto lykkääntyi. Tänään piti käsiteltämän juttua, jossa Tukiaista syytetään väkivallasta ex-miestään kohtaan.

Tukiainen kertoo Maikkarille saaneensa juristin, joka oli lykännyt istuntoa. Juristin mukaan kaikkea asiaan vaikuttavaa näyttöä ei ole hankittu.

Tukiainen on erittäin iloinen asioiden saamasta yllätyskäänteestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Video, jossa Johanna Tukiainen kovistelee Artoa: http://www.youtube.com/watch?v=DD2f_4cTaME
Kyseessä on ilmeisesti ollut avaintenhakureissu Arton luokse, mutta… Tukiaisen ja tämän kavereiden käytös on erittäin nöyryyttävää ja loukkaavaa. Mikäli ilmenisi, että Arto olisi koettanut paeta asunnosta pois tai soittaa poliisille, niin kunnianloukkaussyytteen lisäksi tulisi syytelistalle myös tuo vapaudenriisto, mikä on erittäin vakava rikos. Rahan ja julkisuuden ei pitäisi ratkaisijoina tämän jutun selvittämisessä. Johaana Tukiainen on tavallinen ihminen, ei sen kummempi.

Toi video ”Artsin häätämisestä” on todella jo erittäin raskauttava. Toi ON jo ihmisen KIDUTTAMISTA, NÖYRYYTTÄMISTÄ ja vieläpä KUNNIANLOUKKAUKSEN lisäksi VAPAUDENRIISTOA. Näillä eväillä ei paljoa tunkku-läskin luulis leuhkivan. Itteensä vastaan rapsahtaa syytteet.

luotettavista lähteistä kuulin huhua, et käsittelyä siirrettiin koska!
Johannalle tedään mielentilatutkimus !!!!

Tunkku-punkero ON Paniikissa,kun kuuli HETI avioeropaprujen kirjoitusen jälkeen ettei olis ”kantsinu” hakee eroo Artsista- ENNEN ku oikeuskäsittely on käyty”AVIOPARINA”. USKOKAA, toi ihrakasa pakottaa viä ennen Toukokuun istuntoaan Artsin viä uudelleen ”naimisiin”, ETTEI ”puolison tarvi syyttää toista vastaan”.

(katoin ja järkytyin ton äskosen linkin kattomisesta). MILLÄ HELVETIN OIKEUDELLA IHRA-TUNKERO MENEE ”KOVISTELEEN” MINNEKKÄÄN, KENELLEKKÄÄN TOILLAI???? Sehän EI MUUTAKUN ALENNA TOISEN IHMISARVOA ja JULMASTI. Onneksi Arto saa nyt rauhan siitä PASKASTA sössöttöjästä. EN ooo kyllä vielä KOSKAAN nähny NOIN JÄRKYTTÄVÄN PAHAA ja ALA-ARVOISTA ÄMMÄÄ. Tuskin HIH HIH tulee enään koskaan saamaan Miestä (muutenkun mielikuvitusleikeissään).

Se on Kouvolan yleisön vika, kun provosoitui Tuksun haukkumisista. Järjestysmiehille syyte, kun käyvät kiinni, ja hoitavat työtään mallikkaasti. Tuksulle porttikielto koko Kouvolan alueelle.

Miten paljon sitä näyttöä pitää olla, kun nytkin on esiin tullut tosi paljon. Viimeisin em. seurapiiri rouvan tempaus löytyy Youtubesta, jossa Artoa uhkaillaan. Tuota taltiointiako asianajaja odotti? Vankilaan vaan tuo hirviö.

järjestäkää nyrkkeily ottelu,parviainen vs. Arto länsman,voittaja kuittaa rahat,ja häviäjä häipyy julkisuudesta lopullisesti

”Juristin mukaan kaikkea asiaan vaikuttavaa näyttöä ei ole hankittu.”

Eikös näyttöä ole ihan riittämiin Tuksua vastaan?:) Ex-heila törmäilin hedelmäveitseen, retuutti jotain naista Jollaksen takapihalla, Artoa murjonut useamman kerran, siskoansa repinyt hiuksista, jotain toimittajaa kurmottanut taksijonossa, kaupassa vartijoiden kanssa kahakoinnut, poliisien riesana useamman kerran, jussina vedellyt jotain mimmiä korville, Kouvolan tsempalot yms. + rattijuoppo. Eikös siinä ole näyttöä ihan tarpeeksi? Pahnoille vaan tämmöinen taparikollinen!

Mikä ihme siinä on ettei tuksu joudu vastuuseen mistäänn tekemisistään? On kännykkäkuvia ja videoita kahakoista vaan ei mikään riitä,aina on selitys valmiina ja syy on aina jossakin muussa kun ite tuksussa!

Miksi Johannan ei tarvi ottaa vastuuta mistään; ei veroja, ei pahoinpitelyjä, saa valehdella Tämä on oikeuslaitoksenkin kannalta huolestuttavaa, Onko tällaisia naisia oikeasti olemassa.

MITÄS SE HARHAILEVA MIES PÄIVÄLLÄ SITTEN TEKI . ISTUIKO RAKOVALKEALLA ?

Juttu tulee oikeuteen 15.5.2012 Ja nyt kannustusta Artolle! Kuka puolustaa Artoa oikeudessa? Siitä ei kukaan ole sanonut halaistua sanaa. Tukiaisilla ’taivaallisen’ hyvä juristi, kuulemma. Oikeuteen ei mennä vain itsenään omin avuin.

Sehän on tuomittu jo vaikka kuinka moneen pahoinpitelyyn ja rattijuopumus syytteihin. Miksi se sika saa jatkaa sekoilujaan vapaana? Pelottavaa, jos vahingossa törmäis siihen jossain.

Eikö Tukiaisella ole jo ennestään aimokasa näitä pahoinpitelyjuttuja takanaan,siis syytettynä?

Tämänhän niin arvasi, että juttu ei taatusti tänään tule valmiiksi!

Saas nähärä oikiasti, joutuuko tuo akka eresvastuuseen mistää taaskaa! Jos ei, niin taas kerran nähärään kuinka tää meirän suomen mahtava laki toimii.

eiköhän siellä seuraavassa istunnossa ole myös mukana tämä kouvola-hässäkkä.tuksu voi alkaa sijoittamaan koiriaan parempaan hoitoon jo nyt.

Lisäys edelliseen,voisitte Hymy-lehti ystävällisesti käyttää kuvia,jossa tuksu on yksinään,pariskuntahan on nyt virallisesti eronnut

Onhan tuoki yksi tapa välttää vastuutaan,mutta tuksu,lain kovaa kouraa et pääse sinäkään pakoon,asiat ei muutu toisten tekemiksi vaikka kuinka yrität todistella sitä

mainoskikka saada vähän naamaa lehteen ja rahaa asianajajaan näiltä kahdelta roskalehdeltä…

Nyt ainakin kerkiää tulla muutkin tunkeron pahoinpitelyt ja solvaukset esille seuraavaan istuntoon, kätevää 🙂

Johanna tukiaisen juristi hokee itselleeen peiliin katsoessaan: Se on vain työtä, se on vain työtä, se on vain työtä!!! Ja sen jälkeen oksentaa!! 😀

Oma kommentti