MTV3: Tukiaiselle laitettiin antabus-kapseli!

Julia Tukiainen ei salaa alkoholismiaan, jota vastaan hän on taistellut myös päihdeklinikan katkaisussa. Nyt mimmi kertoo alkavansa päästä voitolle viinapirusta. Julia on avautunut asiasta MTV3 Viihdeuutisille.

Maikkarin jutussa Julia myös paljastaa käyttävänsä antabus-kapselia.

-Keikoilla on tosin aika vaikeaa olla juomatta, sillä ihmiset tilaavat Johannan ja minun pöytään aina ilmaisia drinksuja. Joudun koko ajan kieltäytymään alkoholista ja se vaatii lujaa tahtoa, Julia Tukiainen kertoo MTV3:n Viihdeuutisille.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Julia Tukiainen

Kommentit

Ei helkata, nythän se vaan oksentelee joka puolelle.

Ottakaa ny ihmeessä se antabus pois siltä..

Antabus on hyödytön sekakäyttäjälle.Alkoholi on Jullelle pienin haitta.Nyt sen ei tartte sitä miettiä ,vaan NAPPIA ja HUMETTIA urkalla ,nii kyllä lähtee taas.

Voimia vaan. Juoppouden torjuntasodassa ei kannata keinoja kaihtaa. Jos omat voimat eivät riitä, niin ei kun kapselia vatsanahkaan. Suosittelisin kuitenkin potilas Tukiaiselle samaan aikaan kapselin kanssa radikaalia elämänmuutosta. Yhteisvaikutus voisi olla paras lääke jatkuvasti selän takana vaanivaa VIINANPIRUA vastaan.

varmaan taas ensi maanantaina sama ilmoitus tältä juopolta

Voimia Julia, sinä voit voittaa taistelun alkoholia vastaan, aivan varmasti voit!

Takuulla läski-julle ei onnistu pysyyn selvinpäin, niinkun ei pysty mihinkään muuhunkaan normaaliin asiaan. Sehän on niillä sukugeeneistä todettavissa.

Kunnon krapula ei edes lähde vielä kahdessa viikossa.

Ei vielä kannata todellakaan hehkuttaa parin viikon juomattomuudella mitään. Kunhan nyt kestää ensin kokonaisen vuoden,niin sitten voidaan puhua raittiudesta!

Onhan se pirullinen tilanne, jos on alkoholisti ja ainoa mahdollinen elannon lähde on kiertää baareja ”tanssimassa”. Valitettavaa, mutta minkäs teet, kun koulunkäynti ei ole ikinä maistunut ja tavallinen päivätyö on kauhistus.

Viimeksi maikkarilla hehkutettua raittiutta kesti peräti yhden päivän,joten jos nyt on ollut pariviikkoa ilman alkoa,ei niin kauheasti sitä kannattaisi hehkuttaa

Kyllä lauantaina näytti maistuvan 😛
Noh, nythän on jo maanantai, ehkä kuuri alkoi eilen?

Näin juuri. MTV3:n uutisessakin puhutaan tableteista. Hymyn virheellinen otsikointi ei sinänsä yllätä…

Nykyään enää laiteta antabusta ihon alle. Ennen deekut repi ne pois likasilla veitsillä pois ja haavat tulehtuvat. Nykyään antabusta saa kuin kapseleina, joita ei ole pakko syyä.

Vai juomatta. Lauantain keikalla oli niin pellit kiinni että ei kävelemään päässyt.

Hei Tunkiainen! Kokeileppa olla 20v juomatta, tekee ihmeen hyvää! Eikä naama punota tai turpoile!

Voimia Julialle! Tämä kansa on näinä päivinä niin viinassa marinoitu että jokainen julkisuuden henkilö joka osaa nostaa alkoholiongelmansa esille on hatun noston arvoinen. Surullinen ennuste on se että meillä on moninkertainen määrä tulevina vuosikymmeninä maksakirroosi- ja haimatulehduspotilaita. Ja jengi sen kun vetää Batterykossua josta tulee niin mahtava meno+% Jee Jee! Loppuvinkki: ”älä kaada kurkkuusi sellaista mikä palaa, whisky verenä virtaa”.

Ainoa hyvä uutinen Tukiaisista moneen vuoteen! Voimia Julialle!

Kannattaako tehdä kuppilakeikkoja jos kärsii alkoholismista? Ei. Sairauden hoitamiseksi on tärkeää kitkeä kaikki pahat houkutteet ja tilanteet mitkä niihin voivat johtaa pois, mukaan lukien huonot vaikutteet lähipiiristä. Kyse on terveydestä ja elämästä, ei se tanssiura tässä tapauksessa niin hieno suksee ole että sen takia kannattaisi tulevaisuuttaan riskeerata. Sairaus kuntoon ja uudet terveet elämänarvot tilalle?

Niin, tuolla maikkarin uutisessahan puhutaan antabus-tableteista EIKÄ kapselista. Muuten voisi olla sama asia, mutta kapselia ei saa pois, mutta tabletit voi ”unohtaa” ottaa.

Ilmeisesti ei ole lukenut Nykäsen kokemukseen perustuvaa kommenttia asian tiimoilta; ”en suosittele antabusta kenellekään, sen kanssa ryypätessä tulee ihan kammottava olo”

Oma kommentti