MTV3:n katsojat raivostuivat viime yönä: Chat-juontajat sekoilivat alasti!

Niko Nipsu SaarinenMTV3:n Se Oikea -chat-ohjelmaa katsoneet yllättyivät viime yönä juontajien järjestämästä tempauksesta. Ensin tv-katsojat saivat haukkoa henkeänsä juontaja Katri Sorsan tultua ruutuun nakuna, vain tikkataulu rintojensa peittona.

Tunnin kuluttua televisiossa nähtiin BB-Niko Saarinen, joka puolestaan piti kriittisten paikkojensa edessä vain nahkaista salkkua.

Tempaus herätti yleisössä närää, joka purkautui lukuisina kiukkuisina viesteinä ruudulla. Monet katsojat olivat sitä mieltä, että käytös oli asiatonta ja sillä haluttiin vain herättää huomiota.

Hymyn tietojen mukaan juontajat halusivat protestoida sitä, että heidän ulkonäköään ja vaatetustaan arvostellaan julkisuudessa jatkuvasti.

Kuva: Niko Saarinen protestoi.

Jatkoa uutiselle:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/nakuillut-mtv3n-chat-juontaja-se-oli-huijausta

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen, BB, Katri Sorsa, chat, MTV3, Se Oikea

Kommentit

Kyllähän sitä nyt järkyttyy kun yhtäkkiä chatissa TAPAHTUU JOTAIN. Yleensä kun ei tapahdu mitään. Hyvä että suomen kansa kauhistelee. After all siinähän oli melkein ööm… no niinno ei siinä ollut tippaakaan alastomuutta.. eikä seksiä… mut jotain pahaa siinä oli!

RAIVOSTUTAAN!

Mitä tuosta. Onhan tuo kuitenkin yöaikaa, jolloin siellä saa esittää vaikka seksiä. Se katsoo, jota kiinnostaa. Eli en katso.

Oma kommentti