Muhiiko Suomen BB-talossa skandaali – uskomattomat huhut vellovat jo!

Muhiiko Suomen Big Brotherissa skandaali? Kuljettiko viime vuoden asukki Sebastian Tyne taloon mukanaan puhelimen, ja viesti sen kautta ulkomaailmaan?

Huhut ja arvailut ovat nostaneet päätään sen jälkeen, kun Sebastian kehotti blogissaan taloon syksyllä marssivia uusia asukkaita salakuljettamaan viestintävälineen taloon. Hän myös antaa kirjoituksessaan hyvin yksityiskohtaisia vinkkejä ja tarkkoja ohjeita yhteydenpitoon talon ulkopuolelle. Hän kertoo jopa tarkoitukseen sopivimman puhelinmallin nimen ja perusteet valinnalleen.

Sebastianin erikoiset vinkit joutuivat entistä erityisempään valoon, kun BB-fanit muistivat miehen olleen talossa varsin perillä tulevista tapahtumista. Hänen kuitenkin yleisesti pääteltiin näkevän vain enneunia.

-Sebastian arveli, aivan oikein, että taloon tulee norjalainen naisvaihdokki, ja tuottaja oli tästä hämillään. Hän tiesi tarkalleen myös Janican lähtöajankohdan Ruotsiin. Mies myös ennusti tippumisjärjestystä talon sisällä. Monta kertaa hän kertoi mitä seuraavaksi tapahtuu ja katsojatkin luulivat, että kaverin enneunet pitävät paikkansa. Kävikö Sebastian makuuhuoneessa rukoilemassa ollessaan tekstailemassa, eräskin BB-fani miettii ääneen.

Viestittelystä Sebastian antaa blogissaan tarkat ohjeet. Hän kertoo, että puhelinta käytettäessä on syytä ottaa huomioon mikrofonien herkkyys, ja siksi tekstailu pitäisi ajoittaa aikaan, kun mikit ovat jo sängyn yläpuolella koukussa nukkumaan mentäessä. Tekstailun pitää tapahtua peiton alla, ja mielellään kun huone on vielä valaistu, jotta puhelimen taustavalo ei erotu. Tekstarit pitää myös kirjoittaa verkkotilan ollessa suljettuna, ja lähettää vasta myöhemmin.

Talossa ollessaan mies kertoo testanneensa myös sen, miten puhelimesta pääsee hätätapauksessa eroon. Hän tuli vakuuttuneeksi siitä, ettei esimerkiksi talon jätteitä tarkisteta. Sebastian teki parikin testiä aiheesta.

Miten sitten itse puhelin voidaan salakuljettaa taloon? Siitäkin Sebastianilla on näkemyksensä.

Sebastianin ohjeita täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB-Sebastian, Big Brother, Sebastian Tyne

Kommentit

Oma kommentti